Полтавські тхеквондисти вдало виступили на двох турнірах в Одесі

Спорт
Андрій Іванов22 червня 2016 о 12:27750 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські тхеквондисти вдало виступили на двох турнірах в Одесі
В Одесі розпочався Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ (всесвітня федерація тхеквондо) серед кадетів.

Полтавські тхеквондисти вдало виступили на двох турнірах в Одесі В Одесі розпочався Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ (всесвітня федерація тхеквондо) серед кадетів. Спортсмени 14 – 12 років змагаються за нагороди та право потрапити до збірної України щоб Фото з сайту ФТП

Спортсмени 14 – 12 років змагаються за нагороди та право потрапити до збірної України щоб представляти нашу державу на чемпіонаті Європи, що у вересні цього року відбудеться у Румунії, передає сайт Федераціі тхеквондо ВТФ Полтавської області.

У другий день змагань бронзові нагороди вибороли: Данило Луговець у ваговій категорії 65+ кілограмів (тренер Юрій Шавиро), а також підопічні Віталія Ступака – Дар’я Рябцева (до 37 кілограмів) та Аміна Баккаєва (до 33).

Результати «Південної пальміри»

Разом з Чемпіонатом України в Одесі відбувся і турнір «Південна пальміра». Серед вихованців Полтавської федерації перше місце посіли: Катерина Ступак та Каміла Гончаренко. Срібні нагороди здобули: Анастасія Коновал, Ігор Гаврилко, Єва Гаврилова. Третіми стали: Владислав Швидкий, Станіслав Єфименко, Ростислав Єфименко, Богдан Мартиненко, Дарина Семещенко.

Читайте також: Полтавські тхеквондисти виборюють медалі на Чемпіонаті України

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter