Полтавці вирушили на Олімпіаду до Ріо-де-Жанейро

Спорт
Ольга Матвієнко27 липня 2016 о 10:051047 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці вирушили на Олімпіаду до Ріо-де-Жанейро
​Участь у літніх Олімпійських іграх візьмуть п’ятеро спортсменів з Полтавщини.

23 липня відбулися проводи олімпійської збірної України, до якої увійшли спортсмени з Полтавської області.

Полтавці вирушили на Олімпіаду до Ріо-де-ЖанейроФото – noc-ukr.org

Як повідомили у прес-службі Полтавської обласної ради, голова облради Олександр Біленький взяв участь у офіційних проводах. Разом із делегацією Полтавщини, до якої увійшов, зокрема, чемпіон зі штовхання ядра олімпіади 80-го року Володимир Кисильов, Олександр Біленький побажав олімпійцям успіхів і перемог у світових змаганнях.

– На Полтавщині ми, спільно з управлінням сім’ї, молоді і спорту ОДА, зробили все, щоб спортсмени з Полтавщини, які увійшли до збірної, отримали гідні умови для тренувань. Так для Любомира Лемешка зібрали необхідні для тренування кошти, і зараз спортсмен проходить останні етапи підготовки у Ріо-де-Жанейро перед захистом честі України і Полтавщини на водних доріжках, розповів Олександр Біленький.

Полтавці вирушили на Олімпіаду до Ріо де ЖанейроФото надані прес-службою Полтавської обласної ради

Честь України на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро захищатимуть п’ятеро полтавців. Це – веслувальники на байдарках і каное Павло Алтухов і Дмитро Янчук, легкоатлетка Ольга Ляхова, тріатлоніст Іван Іванов і плавець Любомир Лемешко.

Загалом до Бразилії вирушили 205 олімпійців, які представляють 27 видів спорту. Зокрема, бокс, боротьбу, важку атлетику, велоспорт, веслування на байдарках та каное, вітрильний спорт, художню гімнастику, дзюдо, стрибки у воду, стрільбу з лука, фехтування, легку атлетику, сучасне п’ятиборство, академічне веслування.

ХХХІ Олімпіада в Ріо триватиме із 5 по 21 серпня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter