Більше трьохсот дітей у Полтаві пробігли містом у знак миру

Спорт
21 вересня 2014 о 12:561754 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Більше трьохсот дітей у Полтаві пробігли містом у знак миру
У Полтаві долучилися до Всесвітнього дня миру забігом та відкрили щорічну спартакіаду.

21 вересня у Полтаві провели щорічний традиційний марафон. Очолив забіг міський голова Олесандр Мамай. Він та 370 вихованців спортивних шкіл та секцій міста пробігли близько трьох кілометрів від Меморіального комплексу Солдатської Слави (вічного вогню) до корпусного парку.

– Сьогодні ми розпочинаємо чергову міську спартакіаду. Оскільки ми її розпочинаємо напередодні Дня міста, то хотілось би її посвятити тим людям, які воювали за Полтаву. Наша мета також, щоб уся без виключення молодь, а також дорослі займалися спортом, – розповів Олесандр Мамай.

ПробігУчасники пробігли близько трьох кілометрів. Фото Олега Журавльова

На фініші усіх без виключення учасників забігу чекала грошова винагорода. Міський голова зазначив, що діти самі знають, що їм найбільше потрібно, тому і вирішили цього року заохотити їх саме грошами:

– Комусь сьогодні потрібен плеєр, а комусь не вистачає коштів, щоб купити комп’ютер. Діти без шкідливих звичок самі знають, що їм більше потрібно купити.

Більшість дітей подолали дистанцію без складнощів, адже більшість із них займається спортом щодня.

– Я займаюся баскетболом і тайським боксом. На тренуваннях ми постійно бігаємо, тому дистацію у три кілометри було пробігти не дуже важко, – поділився учасник забігу Сергій Крюков.

Також на фініші марафонців чекало свято. На честь Дня миру та відкриття міської спартакіади у корпусному парку влаштували концерт і показові виступи спортивних, танцювальних колективів, секцій бойових мистецтв та інші.

Ольга Матвієнко, фото – Олега Журавльова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter