«Шахтар» - «Ворскла»: поразка від чемпіона (відео)

Спорт
Андрій Іванов28 лютого 2015 о 19:131921 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Шахтар» - «Ворскла»: поразка від чемпіона (відео)
«Ворскляни» в останній день зими програли у Львові «Шахтарю»


«Шахтар» - «Ворскла» - 3:0

УПЛ. 28 лютого. 17:00. Львів. Арена-Львів.

Голи: Шевчук, (26), Коста, (49), Тейшейра (69).

«Шахтар» - «Ворскла»: поразка від чемпіонаШевчук забив перший гол. Фото: Спорт-експрес


ПОЧАТОК ЗА «ВОРСКЛОЮ»

Перша небезпека воротам «Ворскли» прийшла від Тайсон. Бразилець з боксерським прізвищем прицільно бив у кут воріт, але м’яч влучив у штангу. Полтавці відповіли двома небезпечними моментами. На вістрі яких був Бараннік. Втім, двічі йому трохи не вистачило, щоб нанести удар по воротам. Підсумовуючи, можна сказати, що Ворскла провела ці хвилини достатньо агресивно і динамічно.

БЕНЕФІС ШЕВЧУКА

Але «Шахтар» на це відповів результативно. Алекс Тейшейра відібрав м’яча в захисників, віддав на Луіса Адріано. Нападнику пробити нормально завадили. Втім, Шевчук у підкаті зміг скорегувати траєкторію м’яча, який йшов повз, і направив його в сітку воріт – 1:0. Далі «гірникам» вдалося створити ще кілька небезпечних моментів. Але Богуш та захисники діяли дуже надійно. «Ворскляни» відповіли ударом Скляра – Пятов забрав м’яч у руки. Під кінець тайму знову у центрі уваги був Шевчук. Він класно розвернувся у штрафному «Ворскли», зміг прокинути собі на хід, і вже мав бити. Але Богуш та Даллку спільними зусиллями ліквідували загрозу.

ДРУГИЙ ТАЙМ РОЗПОЧАВСЯ З ГОЛУ

На початку другого тайму «Шахтар» забив другий. Дуглас Коста чудово пройшов з флангу у центр і з робочої лівої надіслав м’яча у дальній кут воріт Богуша – 2:0. Потім Коста знову загрожував воротам «Ворскли», причому робив він це у стилі Шевчука, із фінтами. Але, в останній момент, знову захисники і Богуш зіграли надійно.

ВИЛУЧЕННЯ ОРДЕЦЯ ТА «ПРУЖИНА» «ШАХТАРЯ»

На 59 хвилині матчу арбітр матчу вилучив з поля Івана Ордеця. Бараннік намагався прокинути м’яча повз оборонця, але той зіграв рукою. На думку Євгена Арановського – це «фол останньої надії», і, через це, Ордець пішов відпочивати завчасно. Мусимо відзначити, що цей епізод значно пришвидшив гру. Спочатку Дедечко пробив зі штрафного. Сильно, проте повз воріт. Далі Тейшейра вискочив на ударну позицію, але пробити не зумів. Потім атакувала вже «Ворскла». Чеснаков пробивав із-за меж штрафного – в руки Пятову. «Шахтар» притиснувся до власних воріт, а потім, в потрібний момент, вистрілив наче пружина. Адріано здорово втік від оборонців та віддав на Тейшейру. Тому потрібно було розібратися з Богушем, що бразилець і зробив – 3:0.

«ГІРНИКИ» ПРОДОВЖУВАЛИ АТАКУВАТИ

«Шахтар» навіть за таких умов продовжив атакувати. Непогано увійшов в гру Марлос, який кілька разів загрожував воротам Богуша. «Ворскла» провела заміну, яку можна охарактеризувати як «приховану на посилення атаки». Пердута вийшов замість Чеснакова. Як показала подальша гра, він діяв на правому фланзі півзахисту. Відповідно, Буднік змістився у центр на допомогу форвардам. Втім, відігратися «Ворсклі» вже було майже неможливо. Третій гол, як кажуть, «поховав» надії «Ворскли» у цьому матчі. Вже наприкінці матчу відзначимо вдалі дії 19-річного півзахисника «Шахтаря» Віктора Коваленка. Він отримав передачу, увійшов в штрафний майданчик і сильно пробив лівою. Богуш впорався з цим ударом. А от Коваленко у цьому епізоді зіграв по-дорослому впевнено. Міг забивати Євгеній Ткачук, але йому не вдалося акцентовано пробити, після навісу справа. Загалом команди дограли останні 10 хвилин, і розійшлися з рахунком 3:0, рапортує прес-служба ФК "Ворскла".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter