"Шахтар" - "Ворскла": слово гравцям

Спорт
Андрій Іванов1 березня 2015 о 08:111728 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Шахтар" - "Ворскла": слово гравцям
​Футболісти донецької команди - про перемогу над «Ворсклою».

Алекс Тейшейра, півзахисник «Шахтаря»:

- Сьогодні була хороша гра, до того ж я зумів забити в цьому матчі. Асистував мені Адріано, він віддав просто відмінну передачу. Луїс відібрав м'яч у суперника і зробив той епізод гольовим. Хочу всіх привітати з перемогою! Хоча поєдинок був дуже складним. Полтавчани залишаються хорошим і сильним колективом. Ми знали, що «Ворскла» може доставити нам проблеми, і вона дійсно показала непоганий футбол. Особливо після видалення Ордеця. На полі відчувалася нестача одного футболіста. Але ми впоралися. Хотів би привітати Віктора Коваленка з дебютом в Прем'єр-лізі. Він просто відмінний гравець! Упевнений, Віктор принесе безліч трофеїв «Шахтарю».

В'ячеслав Шевчук, захисник «Шахтаря»:

- Чесно сказати, навіть не знаю, як добіг, підключився до атаки і забив. Два дні у мене була температура 37, я не тренувався, тільки вчора приступив до занять. І ось сьогодні добіг до воріт, стрибнув вже у підкаті - і гол! Містер завжди вимагає від нас, крайніх захисників, щоб ми встигали і оборонятися, і атакувати. Але головне - це наша спільна перемога! Тим більше «Ворскла» - дуже хороша команда, з якою «Шахтар» завжди важко грає. Полтавчани здорово готові фізично і відмінно обороняються. А з приводу видалення Вані Ордеця - думаю, там можна було обмежитися і жовтою карткою. Але добре, що вийшов Саша Кучер, ми відразу ж досягли позитивного результату.

Віктор Коваленко, півзахисник «Шахтаря»:

- Своїм дебютом задоволений. Думаю, я нормально увійшов у гру, нічого не зіпсував. Навіть забити міг - момент непоганий був, але воротар виявився на місці. Якщо чесно, дуже чекав виходу на поле, хотілося швидше зіграти. Містер сказав, щоб я зібрався і не нервував. Так і зробив. Дуже приємно, що після поєдинку хлопці потиснули руку і сказали, що я молодець.

Текст та фото: прес-служба ФК «Шахтар»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter