У Полтаві скоро запрацює тенісний корт під куполом

Спорт
Юлія Обелець8 вересня 2014 о 17:0923741 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві скоро запрацює тенісний корт під куполом
За 2 мільйони гривень у Полтаві звели тенісний корт під куполом, що дозволяє займатися спортом за будь-яких погодних умов. Будівництво йде до фінішу.

У Полтаві скоро запрацює тенісний корт під куполом

Знаходиться новенька споруда на проспекті Першотравневому, 24-б. Спортивний майданчик планують відкрити до Дня міста.

Як повідомляють на сайті Полтавської міськради, будівництво критого тенісного корту розпочалося 2 роки тому. Об'єкт – приватна структура, збудований за кошти ТОВ «Полтавський ДБК». На будівництво витрачено 2 мільйони гривень.

У Полтаві скоро запрацює тенісний корт під куполом

Міський голова Олександр Мамай пообіцяв, що маленькі полтавці займатимуться на тенісному корті безкоштовно. Ввели дві ставки на роботу тренерів, які вчитимуть дітей грати по три години кожного дня.

– Раніше спортом у Полтаві займалися 2 тисячі дітей, зараз – 6 тисяч, – зазначив Олександр Федорович. – І це надзвичайно приємний факт. Користуючись нагодою, закликаю усю нашу молодь до заняття спортом, аби підтримувати здоровий спосіб життя. Ми поступово створюємо відповідні умови, аби діти не проводили весь свій вільний час за екранами комп'ютерів, телевізорів, а займалися чимось корисним, що покращувало б і стан здоров'я, і приносило задоволення. Якщо говорити про спортивні школи, то вони готові максимально, і, я думаю, що з 1 вересня молодь уже в цьому пересвідчилася.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter