Василь Сачко: «Волинь» заслуговує на повагу

Спорт
Андрій Іванов26 квітня 2015 о 09:121401 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Василь Сачко: «Волинь» заслуговує на повагу
Василь Сачко, головний тренер ФК «Ворскла», прокоментував перемогу своєї команди над «Волинню».

Василь Сачко: «Волинь» заслуговує на повагуФото: isport.ua

- На мій погляд сьогодні грали дві рівних команди. «Волинь» заслуговує на повагу. Ми добре готувалися до цієї гри. Вивчали відоематеріали та останні матчі суперника. «Волинь» грає гостро та агресивно, останній матч з «Динамо» це довів. До першого гола наш суперник можливо навіть більше контролював м’яча. Для нас важливо було забити, ми використали свою можливість. Це, можна сказати, переломний момент. Здобули перевагу та подвоїли її. У другому таймі – ми не грали по рахунку, не плутайте будь-ласка. Мови про те, що ми будемо грати від оборони, не йшла. Ми грали сьогодні, як ніколи дисципліновано на це був зроблений акцент. У другому таймі ми мали кілька можливостей забити, але не пощастило. У цілому, я хочу відмітити командні дії. Виділяти окремо когось я б не став. Хочу зробити акцент на командних діях. Ми старалися грати компактно – це і принесло результат. Вітаю своїх футболістів та дякую вболівальникам за підтримку.

- Ви сьогодні обіграли свого учителя, які враження?

- Я б не хотів говорити про враження. К Віталію Володимировичу Кварцяному я відношуся з повагою, як до людини та тренера. Бажаю, щоб у них в команді все налагодилося. Я зичу їм добра. А про свої враження, я б зараз не став говорити, цитує тренера прес-служба ФК "Ворскла".

Нагадаємо, що «Ворскла» на досвіді здолала «Волинь».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter