Віце-президент, тренери та персонал «Ворскли» взяли участь в напівмарафоні

Спорт
Андрій Іванов5 вересня 2016 о 13:51915 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Віце-президент, тренери та персонал «Ворскли» взяли участь в напівмарафоні
Представники футбольного клубу вибрали дистанцію у три кілометри.

Віце-президент, тренери та персонал «Ворскли» взяли участь в напівмарафоніФото та текст - прес-служби ФК «Ворскла»

Учора в першій половині дня лише ледачий, або той, хто просто поїхав відпочивати за місто, не прийшов поглянути на яскраве свято молодості, спорту й просто хорошого настрою в самісінькому центрі Духовної столиці України. Щорічний легкоатлетичний напівмарафон, організований компанією «Нова Пошта» зібрав самих лише учасників близько двох тисяч. Якщо ж додати до цієї кількості групу технічного персоналу організаторів, спонсорів та вболівальників, які прийшли на площу біля Полтавського музично-драматичного театру ім. Гоголя, своїм гомоном створивши атмосферу малих Олімпійських ігор, то можна сказати просто «Браво» на адресу ідейних натхненників змагань, які вже завоювали серця мільйонів у різних куточках нашої держави.

Долучилась до участі у забігу на дистанції три кілометри й дружня команда футбольного клубу «Ворскла», до складу якої увійшли, зокрема, перший віце-президент клубу Олег Лисак, тренер з фізичної підготовки головної команди «біло-зелених» Володимир Деуль, тренер молодіжного складу, легенда полтавського футболу Геннадій Медведєв, а також представники адміністративного корпусу різних команд зі структури клубу. Найголовнішою метою нашої команди було – зміцнити колективний дух, підтримавши масштабне свято здорового способу життя. А присутність на старті головного тренера команди Василя Сачка не лише нам додала наснаги перед виходом на дистанцію, але й створила чималий ажіотаж серед спортсменів та вболівальників.

Читайте також: «Ворскла» перемогла у контрольному матчі «Олександрію»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter