«Ворскла» двічі забила «Дніпру» (відео)

Спорт
Андрій Іванов30 листопада 2015 о 21:281594 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» двічі забила «Дніпру» (відео)
«Дніпро» - «Ворскла» - 0:2

«Ворскла» двічі забила «Дніпру» (відео)Фото - www.unian.net

ЛПМ. 16 тур. 30 листопада. 2015. 19-00. Дніпропетровськ. «Дніпро-арена».

Голи: Турсунов, 44, Шиндер, 60.

«Ворскла» продемонструвала дуже впевнену гру, обіграла «Дніпро» у гостях і знову вийшла на п’яте місце у турнірній таблиці, повідомила прес-служба «Ворскли»

На першій же хвилині цього виїзного матчу «Ворскла» могла забивати. Бартуловіч виконав штрафний, а Сімінін на дальній штанзі пробив головою, але кут був дуже гострим, тому Сергій не влучив у ворота. «Дніпро» намагалося організувати швидкий м’яч, але «Ворскла» впевнено оборонялася. Загалом же, перші хвилини гри видалися дуже цікавими. Матч проходив у високому темпі. Команди грали майже без центру поля, дуже швидко переходячи із оборони в атаку. Артем Громов використав помилку суперника, відібрав м’яча, пройшов по центру і, наткнувшись на захисника, зорієнтувався та віддав п’ятою на Шиндера. Антон пробив на техніку, але Бойко був готовий до такого і впевнено зафіксував м’яча.

«Дніпряни» на 25-й хвилині заробили небезпечний штрафний в 24 метрах від воріт. Втім, нелогічне рішення Матеуса пробити на силу крізь стінку, зіпсувало усі перспективи цього стандарту. А потім той же Матеус виходив на ударну позицію вже у штрафному майданчику. Але Сапай в останній момент вибив м’яч з під ноги бразильця. «Ворскла» відповіла небезпечним стандартом. Бартуловіч виконав кутовий, а Дитятьєв пробивав головою метрів з 13-ти. На жаль, Олексій не влучив у ворота.

Наприкінці тайму «Дніпро» влаштував облогу воріт «Ворскли». В одному епізоді господарі були дуже близькими до взяття воріт. Але «полтавський мур», у вигляді воротаря «Ворскли» Станіслава Богуша, витримав. Полтавці відповіли результативно. Бартуловіч буквально «пролетів» повз оборонців лівим флангом, віддав простріл, м’яч пройшов увесь штрафний майданчик і опинився на нозі у Турсунова. Санжар все зробив «на досвіді» (тим більше, захисники «Дніпра» залишили для легіонера «Ворскли» простір і час): підробив м’яча, поклав його на необхідну від ноги відстань і сильно пробив у ближній кут – 0:1.

Другий тайм розпочався з тріумфу «Ворскли». Після чудової атаки, м’яч рикошетом від Безуса дістався до Антон Шиндера. Нападник «Ворскли» опинився на забивній позиції і реалізував момент – 0:2. Що тут сказати? Шиндер по-праву заслужив цей гол, адже він увесь перший тайм працював на команду, чіпляючись за кожен м’яч в атаці. Цікаво буде потім взяти розрахунок виграних єдиноборств. Відчуваємо, що Шиндер буде у лідерах за цим показником.

«Дніпро» спробував організувати гол у відповідь. Але полтавці їм цього не дали. Дуже добре вони оборонялися. А коли «дніпрянам» вдавалося проходити захисні порядки «Ворскли», вони чомусь недопрацьовували в фінальній стадії, дуже повільно приймаючи рішення. Вдалося «Дніпру» забити лише з офсайду. Гуйе пробив по воротах після стандарту, м’яч, за думкою бригади арбітрів на чолі з головним арбітром Юрієм Можаровським, по дорозі зачепив Селезньова, який знаходився в положенні поза грою. До речі, як потім показав повтор, рішення суддів було правильним.

«Дніпру» вдалося створити найнебезпечніший момент за десять хвилин до кінця зустрічі. Матеус обвідним ударом з-за меж штрафного пробив у дальній кут. Але штанга прийшла на виручку «Ворсклі». Більше моментів у «Дніпра» в матчі не було.

Дивіться також: Юнаки «Ворскли» завершують 2015-тий паритетом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter