"Ворскла" нищить "Металург" (+відео)

Спорт
Андрій Іванов19 квітня 2015 о 18:521457 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" нищить "Металург" (+відео)
«Ворскла» - «Металург» (Запоріжжя) – 5:0

УПЛ. 20 тур. 19 квітня. 2015. 17-00. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Ковпак забив двічі. Фото: прес-служби ФК "Ворскла"

Голи: Ковпак, (23, 68), Турсунов, (31), Шиндер, (70), Громов, (82).

Команда Василя Сачка за усіма статтями, а особливо в атаці, переграла суперників із Запоріжжя.

З самого початку матчу читалася налаштованість підопічних Василя Сачка на перемогу. З перших секунд «Ворскла» закріпилася на половині поля «Металурга». Така завзятість вилилася відразу в три небезпечні моменти. На вістрі двох з них був Олександр Ковпак. Спочатку він трохи не дотягнувся до пасу Турсунова. Потім пробивав з гострого кута – мимо. У третьому епізоді Турсунов навісив на Громова, Артем пробивав головою у проти хід воротареві – невлучно.

А ось найнебезпечніший момент виник на 19-й хвилині поєдинку. Шиндер сильно пробив з 25 метрів, м’яч влучив у поперечину. Через чотири хвилини «Ворскла» забила перший гол. У контратаці Дедечко вивів своїм пасом Шиндера на ударну позицію. Удар Антона заблокували захисники, втім тут же вони «проштрафилися», буквально подарувавши м’яча Ковпакові. Олександр влучно пробив у кут – 1:0.

«Металург» відповів небезпечно Гвілія пробивав з лінії штрафного – Богуш парирував цей удар. Відповідь полтавців була результативною. Турсунов отримав навісну передачу у штрафному, обробив м’яча і технічно з лівої відправив футбольний снаряд у кут воріт – 2:0.

Через кілька хвилин пробив з далекої дистанції пробив Андрій Ткачук – Старцев без проблем впорався з ударом. Вже у доданий час Льопа пробивав зі штрафного по воротам «Ворскли» - Богуш також без проблем забрав м’яча.

На початку другого тайму активно діяли «металурги» без гостроти. Полтавці, скоріше за все, свідомо віддали ініціативу і грали на контратаках. Сімінін та Громов по черзі загрожували воротам Старцева, але обидва пробили повз ворота. А ось третій момент полтавці використали. Шиндер втік лівим флангом від захисників, увійшов у штрафний і віддав простріл на Ковпака, Олександр точно б’є у дотик – 3:0.

Буквально через кілька секунд Шиндер вже пробивав сам. Сильно, але Старцев намертво забрав цей м’яч. Зрештою свій гол Антон забив. Він виборов м’яча поблизу воріт, змістився в сторону і безперешкодно пробив у верхній кут – 4:0.

«Металург» відповів небезпечним виходом віч-на-віч Льопи та Богуша. Воротар Ворскли вийшов переможцем із цієї дуелі. Далі Турсунов пробивав здалеку – трохи невлучно. Втім п’ятий гол не змусив на себе довго чекати. Шиндер прийняв пас на підступах до штрафного та елегантно п’ятою відіграв на Міщенка. Олег віддав пас на хід Громову. «Сімка» «ворсклян» увірвався у штрафний та влучно пробив під поперечину - 5:0.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter