«Ворскла» програла титулованим данцям

Спорт
17 лютого 2016 о 12:41945 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» програла титулованим данцям
Результати товариського матчу «Ворскла»-«Ольборг» – 1:2.

«Ворскла» програла титулованим данцям«Ворскла» програла титулованим данцям. Фото vorskla.com.ua

Футбольний поєдинок відбувся у Туреччині, йдеться на офіційному сайті «Ворскли».

Полтавці спочатку успішно розпочали звітний матч. Вже у стартові хвилин тридцять вони могли дуже суттєво вплинути на кінцевий результат. Проте не вдалося.

Спочатку Коломоєць отримав вивірену передачу зліва і пробив із чудової позиції – вище. Потім Громов пробивав по поворотах, але каркас рамки врятував воротаря данців від неприємностей. Зрештою Громову вдалося забити, він пробив зі штрафного, м’яч дорогою зачепив Каспера Петерсена і залетів у ворота – 1:0.

Далі полтавці мали щонайменше ще три нагоди. Шиндер вийшов сам на сам із воротарем данців, але той дивом врятував свою команду. Бартуловіч непогано, а головне, неочікувано пробив зі штрафного – поруч із верхнім кутом. Потім знову Шиндер пробивав і знову трохи неточно.

У другому таймі «Ворскла» не збавляла обертів в атаці. Проте забити вдалося данцям. Ніколай Томсен реалізував пенальті за фол у штрафному майданчику. До речі, це той самий нападник, який у 2014 році двічі забив в Данії київському «Динамо» у групі Ліги Європи. «Динамо» тоді програло 3:0.

Полтавці всіма силами намагалися реабілітуватися за пропущений гол і пішли вперед. Дуже багато роботи у цей ігровий відрізок зробили наші футболісти. Настирливий Коломоєць постійно рвався вперед, заставляючи фолити на собі суперника. Бартуловіч, Громов та Шиндер також нагнітали біля воріт суперника. Проте за кілька хвилин до кінця захисник данців Якоб Бльоберг зміг після кутового проштовхнути м’яча у сітку воріт Богуша – 1:2.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter