«Ворскла» завдяки чудо-голу Турсунова перемогла «Волинь» (відео)

Спорт
Андрій Іванов12 вересня 2016 о 08:301177 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» завдяки чудо-голу Турсунова перемогла «Волинь» (відео)
​«Ворскла» - «Волинь» - 2:1

«Ворскла» - «Волинь» - 2:1 ЛПМ. 7 тур. 11 вересня 2016. 17:00. Полтава. Стадіон «Ворскла». Голи: Хльобас, 20, Турсунов, 74 – Діденко, 25 (з пенальті). «Ворсклі» у цьому матчі слід було довести, що перемога над «Динамо» у минулому турі була не випадковФото та текст - прес-служби ФК «Ворскла»

«Ворскла» - «Волинь» - 2:1

ЛПМ. 7 тур. 11 вересня 2016. 17:00. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Хльобас, 20, Турсунов, 74 – Діденко, 25 (з пенальті).

«Ворсклі» у цьому матчі слід було довести, що перемога над «Динамо» у минулому турі була не випадковістю, а цілком заслуженим результатом.

Розпочався відлік небезпечних моментів в матчі з випаду гостей. Чепелюк після скидки партнера пробив на силу значно вище воріт. Далі вже відповіла «Ворскла». Хльобас на швидкості відірвався від захисників, але сильно пробити Дмитро не зміг. Втім, за кілька хвилин нападник «Ворскли» виправився. Він скористався рядом невдалих дій оборонців та воротаря при введені м’яча у гру і ефектно перекинув футбольний снаряд через Кичака – 1:0. Зазначимо, що перед голом також небезпечно, а головне, несподівано з гострого кута пробив Коломоєць, Кичак зорієнтувався в ситуації.

Але у лідерах полтавська команда була недовго. Арбітр Сергій Бойко призначив пенальті за фол у штрафному. А Діденко з пенальті зрівняв рахунок – 1:1.

Хвилин за п’ять до кінця тайму невідомий співак на центральному секторі затягнув: «Моя Полтава – на тебе схожа» і далі по тексту. Потрібно відзначити, що це дуже оригінальний спосіб пітртримувати свою команду та улюблене місто. Тим часом, «ворскляни» провели атаку, що завершилася двома ударами, щоправда обидва оборонці «Волині» заблокували. У кінці тайму полтавці провели дуже небезпечну контратаку. Кобахідзе протягнув м’яч майже через усе поле та віддав гострий пас на Хльобаса. Дмитро пробив з достатньо гострого кута і влучив у сітку із зовнішнього боку. Усім на стадіоні навіть здалося, що був гол. Нажаль, тільки здалося.

Другий тайм розпочався і майже відразу «Ворскла» забила гол. Який, щоправда, відмінила бригада арбітрів. Хльобас в контратаці обійшов захисника і пробив у ближній кут, воротар відбив на Коломойця, який відправив м’яча у сітку. Та під час удару, на думку арбітра, Юрій знаходився у положенні поза грою. Після цього епізоду «Ворскла» заволоділа ініціативою у матчі. Через 10 хвилин знову захисники своїми невдалими діями дали чудову можливість Хльобасу відзначитися, але Дмитро намагаючись пробити в дальній кут пробив трохи неточно.

Через хвилину «Волинь» заробила право на штрафний по центру метрах в 27. Никитюк непогано пробив зі стандарту, м’яч пройшов вище «дев’ятки». Під кінець матчу пішла гра у стилі «атака на атаку». Полтавці зусиллями Кобахідзе заробили право на небезпечний штрафний від кута карного майданчика. І Турсунов сповна скористався цією можливістю – Санжар технічно закрутив м’яча під дальню стійку. І хоча цей кут був «воротарським» легіонер «Ворскли» виконав штрафний настільки філігранно, що у Кичака не було багато шансів врятувати свою команду – 2:1.

Полтавці продовжували атакувати. Хлобас після прострілу зліва пробивав по воротах в один дотик, але цього разу воротарю «Волині» вдалося парирувати удар. Потім Дмитро знову пробивав після пасу цього разу з правого флангу – повз ворота. Після цих сплесків активності, досвідчений тренер «Волині» Віталій Кварцяний двома поспіль замінами зміг трохи збити темп гри. Мав свій момент і Загорулько, який незадовго до фінального свистка вийшов на поле. Після скидки Коломойця, йому не вдалося пробити по воротах як слід.

Кілька нервових останніх хвилин – і матч завершився перемогою «Ворскли».

Читайте також: Ні дня без нагород. Виноградець – чемпіон з плавання на 50 метрів з європейським рекордом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter