Футбол. "Ворскла" перемогла "Зорю": фото

Спорт
Олег Журавльов24 листопада 2014 о 06:201844 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Футбол. "Ворскла" перемогла "Зорю": фото
Матч між луганською та полтавською командами завершився перемогою було-зелених.

«Ворскла» - «Зоря» - 2:0

Ворскла Зоря

Матч розпочався не надто жваво. Принаймні, небезпечних моментів біля воріт суперників було небагато. Наприклад, Ігнатьєвіч намагався пробити обвідним ударом, але Богуш правильно обрав позицію у воротах, тому без проблем взяв м’яч. У одній із контратак Ковпак вийшов на ударну позицію, прокинув м’яч повз кіпера, але зіткнувшись із Сантіні впав на газон. За це «Ворскла» пенальті не отримала, а Ковпак за симуляцію отримав «гірчичник».

Далі Громов виконав навіс прямісінько на ногу Чеснакова. Володимир пробивав у дотик, але м’яч пройшов вище воріт. Потім Ковпак, скориставшись пасом Янузі, пробивав, різко розвернувшись, але м’яч пройшов повз ворота. Хвилин за десять небезпека для воріт «Зорі» прийшла вже з правого флангу. Турсунов прострілив, а Ковпак намагався «підрізати» м’яча носком бутси під дальню стійку, але трохи не вистачило точності.

Під кінець тайму захисник «Зорі» Артем Гордієнко допоміг «Ворсклі» забити гол. Янузі здійснив простріл з лівого флангу, а оборонець, перериваючи передачу, зрізав м’яча у дальній кут – 1:0. Якщо відверто, то рахунок був, як кажуть, «по грі».

На початку другого тайму захисники «Зорі», перепасовувалися на своїй половині поля і в результаті створили сприятливі умови для того, щоб Янузі перехопив м’яча і втік до воріт. Щоправда довести справу до кінця Ахмеду не вдалося, він зміг лише до кутового справу довести. Після цього стандарту Ковпак пробивав з лівої, але несильно, тому Сантіні забрав м’яч. Через п’ять хвили Янузі пробивав по воротах головою Сантіні дістав м’яча з-під поперечини. Потім Ахмед знову розганяв атаку своєї команди, але віддав трохи засильно на Ковпака, тому перспективний контрвипад голом не закінчився. Полтавці продовжували атакувати Янузі пробивав по воротах з гострого кута, Сантіні виручає. Далі Громов пробивав головою, після навісу з флангу – вище.

Потім «Ворсклі» все ж вдалося домогтися результату. Янузі віддав поперечний пас на дальню стійку, де Ковпак точним ударом подвоїв перевагу своєї команди. Сальто – 2:0, і 15 хвилин у «Зорі», щоб врятувати матч. Гості намагалися це зробити зусиллями Будківського, але його удар головою після флангового пасу відбив у красивому стрибку Богуш. У господарів поля міг забивати Громов, але із вигідної позиції пробив вище воріт. Але усі ці спроби змінити рахунок на табло так і залишилися спробами. 2:0 - перемога «Ворскли».

Прес-служба ФК «Ворскла»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter