Як і з чим носити комірці: поради для модниць

Територія жінки
Юлія Обелець28 вересня 2014 о 15:024671 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як і з чим носити комірці: поради для модниць
Знімні комірці - оригінальне доповнення до вбрання, що дозволяє створити неповторний образ і урізноманітнити свій гардероб.

Як і з чим носити комірці: поради для модниць


Давно переставши бути тільки деталлю одягу, сьогодні накладні комірці перетворилися на окремий модний аксесуар.

Історія виникнення цієї модної штучки датується ще XVI століттям, коли накладні комірці стали носити дами при французькому дворі, запозичивши цю деталь гардеробу у чоловіків. У кінці XIX - початку XX століть середні верстви населення не мали можливості купувати дорогі сорочки під костюм, тому комірці були у великому ходу. Використовувалися найдешевші паперові, а також целулоїдні вироби, які після чищення можна було знову носити.

Багато хто ще пам'ятає, як пов'язані або зшиті білі знімні комірці прикрашали повсякденну форму радянських школярок.

В даний час накладні комірці рясніють розмаїттям і виконуються з тканини, хутра, пластику, мережива і збираються з намистин. Вони можуть бути прикрашені бісером, вишивкою, пір'ям і шипами. Відомі дизайнери представляють у своїх колекціях модні комірці, оброблені стразами, перлами і навіть дорогоцінними каменями.

Як і з чим носити комірці: поради для модницьФото krasha.in.ua

За формою та стилем такі аксесуари можуть бути різними: відкладними, зі стійкою, багатошаровими, у вигляді жабо, із закругленими або гострими куточками. Фіксуватися знімні комірці можуть застібками, зав'язками у вигляді банта.

Однак перш ніж зробити знімний аксесуар частиною свого гардеробу, варто дізнатися про те, з чим носити комірці і як грамотно впровадити їх у свій стиль.

Поєднуються знімні коміри практично з будь-яким видом одягу і доречні на повсякденних, ділових і вихідних нарядах, так що особливих труднощів у тому, з чим носити комірці, зазвичай не виникає. Найпростіше плаття вони здатні зробити вишуканим вбранням, а строгий костюм - стильним і шикарним.

Як і з чим носити комірці: поради для модниць

Такий виріб доречно і красиво буде виглядати на речах з простим кроєм, без зайвих деталей і декору в області декольте. Цю універсальну знімну деталь гардеробу можна носити з одягом, що має виріз будь-якої форми: округлий, човником, V-подібний.

Знімні деталі з хутра та пуху прикрашені стразами, з мережива або бісеру будуть добре виглядати з жіночними і романтичними сукнями. Жорсткої форми коміри у стилі глем-шик вдало виглядають з довгими вечірніми сукнями.


Як і з чим носити комірці: поради для модницьФото lubov-plus.org.ua

На сукню або блузі, у яких комір вже є, аксесуар повинен закривати всю комірцеву зону.

Футболки, майки, топи, джемпери теж можна носити з накладними комірами - це буде виглядати доречно, дозволяючи виділитися з натовпу навіть у звичайних речах.

Знімні коміри універсальні і в той же час оригінальні. Вони надають широкий простір фантазії для створення стильних нарядів, що підкреслюють вашу індивідуальність. Словом, немає жодної причини, щоб відмовити собі в придбанні такого яскравого аксесуара, а який модний комірець є у Вас?

За матеріалами сайту krasha.in.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter