10 помилок макіяжу, яких слід уникати

Теми
Надія Труш25 червня 2014 о 07:002006 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 10 помилок макіяжу, яких слід уникати
Жінки, які вміло користуються косметикою, виглядають набагато молодшими.

Та щоб не було навпаки – ми підготували перелік помилок, яких не варто робити, наносячи макіяж.

10 помилок макіяжуфото з сайту boginya.com

Занадто густий тональний крем

Маска на обличчі, яку створює неправильно підібраний тональний крем занадто щільної текстури додасть зайвих 3-5, а то й більше років. Тому краще користуватися легкими тональними кремами, або зволожуючі креми з тонуючим ефектом. Якщо шкіра в цілому чиста і позбавлена видимих недоліків, досить буде лише замаскувати темні кола під очима.

Занадто світлий тон основи під макіяж

Невдало вибраний відтінок тонального крему – занадто світлий – підкреслить і навіть збільшить зморшки. Слід обирати засіб на півтону-тон темніший природного кольору шкіри

Велика кількість коректора під очима

З роками шкіра під очима стає все тоншою, і товстий шар маскуючого олівця виглядає на ній вульгарно. Тому краще наносити під очі лише легкий шар коректора. Варто придбати рідкий засіб, який зручно наносити пензликом і регулювати товщину шару. Намагайся наносити коректор тільки на темні зони, а не на всю зону шкіри під очима.

Пудра на всіх ділянках обличчя

Пудра чудово матує обличчя і допомагає позбавитися від жирного блиску в Т-зоні. Проте на інших ділянках обличчя вона лише підкреслить зморшки, а шкіра буде здаватися більш сухою, ніж це є насправді. Єдиний випадок, коли професійні візажисти наносять пудру на все обличчя клієнток – якщо ті збираються скористатися послугами професійного фотографа.

Рум’яна

Уникайте яскравих і насичених тонів, вони старять. Вибирайте природні і нейтральні відтінки.

Нерівний шар помади

Іноді природна лінія губ втрачає свою чіткість і помада має тенденцію розмазуватися. Підкресліть її за допомогою стійких олівців для губ.

Яскравий колір помади

Яскраві кольори, темні відтінки, металевий блиск і кольорові блискітки візуально обтяжують губи і додають віку. Краще зупинити вибір на нейтральному світлому відтінку. Або користуватися блисками, вони і зволожать, і додадуть об’єм.

Туш на нижніх віях

Ретельно профарбовані нижні вії відтіняють гусячі лапки і підкреслюють темні кола під очима, тому фарбувати нижню повіку в щоденному макіяжі не варто. Використовуйте щипці для завивки вій – допоможе візуально позбутися кілька років.

Підводка

Ретельно підводячи очі за ростом нижніх вій, таким чином можна візуально зменшити очі, а також привернути увагу до темних кругів під очима. Що, звісно, не бажано. Тому підводьте лише верхню повіку, розтушовуйте лінію і робіть її товщою до зовнішнього куточка ока.

Блискучі тіні на зовнішніх куточках очей

Трохи блиску в макіяжі для очей ніколи не завадить, але не варто наносити його на зовнішні куточки очей. Блискучі тіні підкреслять кожну зморшку. Блиск найкраще наносити на внутрішній куточок ока, центр повіки і на ділянку під бровою.

Матеріал підготовлено за foka.com.ua.

Також читайте

Модний макіяж літа-2014: на що звернути увагу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter