Астрологiчний прогноз на 1 – 7 вересня 2014 року

Теми
Наталія Сіробаб31 серпня 2014 о 13:042397 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Астрологiчний прогноз на 1 – 7 вересня 2014 року

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Сприятливий час для бiзнесу, початку нових проектiв. Спорт, фiзична праця, будь-яка дiяльнiсть, що вимагає застосування сили, рiшучостi, заповзятливостi принесе вам задоволення. Вдалими у цей час будуть дiловi вiзити, звернення до владних структур тощо.

Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 5.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Вдалий перiод для вирiшення важливих дiлових питань. Використовуйте цей час для реалізації ризикованих фiнансових операцiй i вкладення капiталу. Можливо, колектив або керівництво дадуть вам нові обов’язки, завдяки вдалому виконанню яких ви зможете просунутися кар’єрними сходами, одержати премiю, нагороду тощо. Можливі вiдрядження.

Сприятливi днi: 2, 7; несприятливi: 4.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

З’являються нові можливостi для просування в кар’єрi, освiтi, суспiльнiй дiяльностi. Можете сподіватися на підтримку впливових осiб, керiвництва, на допомогу офiцiйних органiзацiй i держструктур. Просування ваших дiлових iнтересiв, зокрема за кордоном, вимагатиме чималих зусиль. Але й успiх не буде швидкоплинним.

Сприятливi днi: 3, 6; несприятливi: 1.

РАК (22.06 – 22.07)

Тиждень характеризується безлiччю контактiв, розмов. Можливе отримання важливого повідомлення або телефонного дзвiнка. Ви можете розраховувати на цiнну пораду вiд жiнки. Невеликi поїздки, придбання принесуть задоволення. У вас з’являться цiннi iдеї щодо перетворення виробничого процесу.

Сприятливi днi: 2; несприятливi: 6.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Імовірно, подiї в життi одного з родичів спричинять змiни i у вашому життi. Якщо вміло застосувати свій вплив на членiв сiм`ї, можна вирішити питання спадку, страхування, податкiв або боргiв. Хороший час для переїзду, а також для рiзних подорожей.

Сприятливi днi: 4; несприятливi: 3.

ДIВА (24.08 – 23.09)

Спрямуйте свою активнiсть i заповзятливiсть у мирне русло, уникайте конфлiктiв i претензiй до партнера. Займiться спортом або активним вiдпочинком із членами сiм’ї або коханою людиною. Ви одержите справжнє задоволення i позитивнi результати вiд занять хобi.

Сприятливi днi: 2, 7; несприятливi: 5.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Сприятливий час для iнтелектуальної дiяльностi та пiдписання важливих документiв, договорiв. Ви здатнi ухвалити правильне рiшення. Можливо, на вас будуть покладенi серйознi обов’язки, що здаватимуться обтяжливими.

Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 6.

СКОРПIОН (24.10 – 22.11)

Ваша популярнiсть росте, ви одержите схвалення та пiдтримку вiд керівництва, допомогу вiд офiцiйних органiзацiй, зокрема грошову. Перiод сприятливий для дiлової активностi, особливо у сферi шоу-бiзнесу, розваг, меценатства. Вдалими будуть фінансові операції, що стосуватимуться нерухомостi, земельних дiлянок, продуктiв харчування.

Сприятливi днi: 7; несприятливi: 4.

СТРIЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Великий науковий, дослiдницький, духовний i творчий потенцiал. Цi позитивнi тенденцiї слiд використати максимально. Iнтерес до незвичайних галузей знань, можливостi для вдалих поїздок i вiдряджень, приємної i захоплюючої подорожi. Ймовiрне несподiване просування в кар’єрi, пiдвищення зарплати, успiхи в роботi.

Сприятливi днi: 2; несприятливi: немає.

КОЗЕРIГ (22.12 – 20.01)

У цей час можливi обмани, iнтриги i шахрайства. Цього тижня можна отримати вигоду вiд спiвпрацi з культурними, науковими або релiгiйними органiзацiями. Час сприятливий для дальнiх поїздок i подорожей, але, швидше, не дiлового, а розважального характеру. Не зловживайте спиртним. Сприятливi днi: 1; несприятливi: 3.

ВОДОЛIЙ (21.01 – 19.02)

Це прекрасний перiод для iнтелектуальних занять. У цей час посилюється винахiдливiсть. Можливi науковi осяяння i виникнення стiйкого iнтересу до тiєї галузі, в якiй рух думки приведе до справжнього вiдкриття.

Сприятливi днi: 4, 6; несприятливi: 7.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Це кращий час для розвитку образного мислення i здiбностей до живопису. Це продуктивний перiод для творчої натури i людей мистецтва. Цього тижня навiть найпасивнiша людина житиме повноцiнно, з вiдчуттям миру i щастя в душi. Хороший час для придбань.

Сприятливi днi: 2, 5; несприятливi: 1.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter