Астрологiчний прогноз на 24 – 30 листопада 2014 року

Теми
Наталія Сіробаб22 листопада 2014 о 08:491794 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Астрологiчний прогноз на 24 – 30 листопада 2014 року

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Це прекрасний час для починань. Вашi iдеї, мрiї та плани нарештi зможуть здійснитися. Романтичнi тенденцiї можуть зайняти постiйне мiсце у життi. Цей тиждень дасть вам можливiсть вiдновити сили. Вiзьмiть коротку вiдпустку i вiдпочиньте в комфортнiй обстановцi.

Сприятливi днi: 27, 30; несприятливi: немає.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Понедiлок – на диво вдалий день, ви зможете реалiзувати свої плани. Увага до деталей у роботi та в контактах із оточуючими, схильнiсть усе систематизувати допоможуть вам досягти прекрасних результатiв. Можливi несподiванi зміни в найближчому оточеннi або пропозицiї про спiвпрацю, якi варто розглянути. В особистому життi змiни доленоснi, якщо ви ризикнете зробити рiшучий крок.

Сприятливi днi: 24, 28; несприятливi: 24.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

З’явиться можливiсть вирiшити матерiальнi питання. Оточуючi будуть схильнi йти вам на поступки. Найбiльш складні завданння починайте виконувати не ранiше четверга. У близьких стосунках не поспiшаєте нiчого змiнювати. Це сприятливий час для змiцнення особистих i дiлових зв’язкiв, обговорення взаємовигiдних iнтересiв i спiльних планiв на майбутнє. Успiх у всiх переговорах вам гарантований.

Сприятливi днi: 24, 28; несприятливi: немає.

РАК (22.06 – 22.07)

Цього тижня ви опинитеся в центрi уваги. Сприймайте й аналiзуйте пiдказки долi. Зараз зустрiчi та змiни у вашому життi не випадковi. Усе, що ви робите, приведе до помiтних результатiв. Любов у всiх її проявах теж збагатить життя.

Сприятливi днi: 25; несприятливi: 29.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Не напружуйтеся i не намагайтеся змiнити те, для чого ще не настав час. Тиждень можна присвятити справам, якi залежать вiд вас. В особистих справах вам щаститиме, стосунки розвиватимуться стрiмко.

Сприятливi днi: 27; несприятливi: 25.

ДIВА (24.08 – 23.09)

На початку тижня вам вдасться блискуче впоратися з роботою. Несподiване вирiшення складних завдань або абсолютно новi iдеї теж можуть стати приємним сюрпризом. У п’ятницю уникайте конфліктів. Компромiс навряд чи можливий, тому краще не пiддаватися на провокацiї оточуючих i спокiйно займатися своїми справами.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 26.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

На роботі змiн не очiкується, i можна бiльше часу придiлити особистим iнтересам. Із вiвторка до четверга у вас з’явиться можливiсть змінити свiй зовнiшнiй вигляд – зробити модну стрижку, придбати одяг, взуття i красивi аксесуари. У п’ятницю знижується опiр органiзму iнфекцiям i емоцiйним перевантаженням.

Сприятливi днi: 25, 30; несприятливi: 26.

СКОРПIОН (24.10 – 22.11)

Ваша здатнiсть довго чекати вдалого моменту може тепер увiнчатися результатами. Несподiвано змiняться обставини, i доведеться ухвалювати швидкi рiшення й енергiйно дiяти. Змiни пiдуть на користь. Звернiть увагу на пропозицiї, якi прийдуть здалеку, навiть якщо спочатку вони викличуть у вас здивування. У п’ятницю вiзьмiть тайм-аут i обмежте число зустрiчей i контактiв.

Сприятливi днi: 28, 29; несприятливi: 24.

СТРIЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Зараз украй важливо працювати ефективно, ретельно плануючи свої завдання на кожен день. Переговори i наради принесуть користь, якщо в них буде практичний сенс. Рекламна дiяльнiсть i презентацiї поки не дадуть очiкуваних результатiв. В особистому життi будьте щедрi, спокiйнi та розсудливi – i у вас не буде жодних проблем. У недiлю змiна декорацiй пiде на користь. Можливi романтичнi знайомства в подорожах.

Сприятливi днi: 24; несприятливi: 29.

КОЗЕРIГ (22.12 – 20.01)

Сприятливi можливостi вiдкриваються для вас у понедiлок i вiвторок. Подумайте, якi сфери життя потребують змiн i зробiть тi кроки, якi наблизять успiх. Добре укладати угоди, союзи. В особистому життi новi знайомства не будуть вдалими, залишайтеся вiрнi старим стосункам. Любов i пiдтримка, як i мiцний тил, зараз необхiднi вам, щоб зосередитися на роботi. Намагайтеся розставити прiоритети до суботи. А у вихiднi займiться оздоровленням органiзму й особистими справами.

Сприятливi днi: 27; несприятливi: 30.

ВОДОЛIЙ (21.01 – 19.02)

З’являється можливiсть реалiзувати деякi з ваших iдей. Вiдправте у понедiлок кореспонденцiю або зробiть потрiбнi дзвiнки, якщо вiдчуваєте, що це пiде на користь справi. Вам необхiдний ледве помiтний iмпульс – i справу буде зроблено. Тому уважно ставтеся до знакiв i пiдказок вашої iнтуїцiї.

Сприятливi днi: 24, 25; несприятливi: 27.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Не наполягайте на своїй думцi, не вимагайте i не квапте колег із просуванням проектiв. Можливi раптовi змiни i нововведення, але все це пiде на користь справi. У п’ятницю гасiть конфлiкти в своєму оточеннi, примиряйте ворогуючi сторони i знаходьте компромiс. А в особистому життi дiлiться своїми почуттями i бажаннями з близькою людиною, бiльше часу проводьте в спокiйнiй обстановцi. У суботу займiться iнвентаризацiєю i генеральним прибиранням у будинку. Недiлю краще провести з друзями за мiстом.

Сприятливi днi: 28; несприятливi: 26.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter