Астрологiчний прогноз на 28 липня – 3 серпня 2014 року

Теми
Наталія Сіробаб27 липня 2014 о 08:212605 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Астрологiчний прогноз на 28 липня – 3 серпня 2014 року

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Цей тиждень вiдкриває перед вами багато нових можливостей. Головне – зробити правильний вибiр i зайнятися тим, що покращить вашi матерiальнi позицiї. Працюйте на перспективу, ведiть переговори з потенцiйними партнерами. В особистому життi зараз ви схильнi керуватися почуттям обов’язку, i це може бути стимулом для важливих рiшень.

Сприятливi днi: 30, 31; несприятливi: немає.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Зараз у центрi уваги опиняться домашнi справи i особистi стосунки. У понедiлок не обмежуйте себе в можливостях – щось може приємно здивувати i порадувати. Підтримуйте того з родини, у якого з’являться новi перспективи. Побути в ролi психотерапевта i вислухати сповiдi друзiв або колег вам доведеться за цей час неодноразово.

Сприятливi днi: 29; несприятливi: 30.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Зараз час поглиблювати зв’язки. Проявляйте емоцiйнiсть, обговорюйте з близькою людиною плани на майбутнє. Кульмiнацiя важливої теми можлива у четвер. Вiдверта розмова стане точкою вiдлiку для початку взаємодiї вже за новими правилами.

Сприятливi днi: 29, 2; несприятливi: 1.

РАК (22.06 – 22.07)

Зараз ви готовi взяти на себе новi обов’язки. I якщо на роботi все добре, то ви можете використати цей час для домашнiх справ. Із другої половини тижня випробуванням можуть пiддатися вашi почуття. Не тікайте вiд вiдвертої розмови з близькою людиною у четвер.

Сприятливi днi: 1; несприятливi: 28.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Можливі хвилювання, чи вистачить сил або коштiв для реалiзацiї ваших планiв. Поки особливо не поспiшайте, але й не втрачайте можливостей, якi самi йдуть у руки. Запасіться терпiнням i спокiйно ставтесь до тимчасових перевантажень. Вихiднi присвятiть вiдпочинку i розвагам.

Сприятливi днi: 1; несприятливi: 28.

ДIВА (24.08 – 23.09)

У вас з’явиться нагода взяти реванш за всi втрачені можливостi. Розширюйте коло спiлкування. Друзi та родичi можуть скласти вам протекцiю i допомогти у втiленнi ваших iдей. Реалiзувати найбiльш важливу частину своїх планiв краще в четвер. У стосунках із близькими людьми, як нiколи, важливо зрозумiти протилежну думку.

Сприятливi днi: 30, 3; несприятливi: немає.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Головне – тримати в рiвновазi емоцiї. Тодi ви зможете спокiйно наполягати на своїй думці i зробити все так, як вважаєте за потрiбне. Зростає роль друзiв у вашому життi. Цiлком iмовiрно, що з кимось з них ви захочете зайнятися спiльною справою. Це вдалий час для планування, обговорення перспектив i пошуку необхiдної iнформацiї. Не поспiшайте – час для ривка ще не настав.

Сприятливi днi: 29, 31; несприятливi: 3.

СКОРПIОН (24.10 – 22.11)

Незважаючи на те, що ви готовi наполегливо рухатися до поставленої мети, поки не все вдасться взяти пiд контроль. Зi стартом нових проектiв доведеться почекати, якщо вiдчуваєте, що партнери ще не готові пiдтримати вашi iнiцiативи. Можливо, цьому тижню не вистачатиме романтики. Знайдiть привiд для побачення у четвер, якщо шукаєте шлях до примирення.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 1.

СТРIЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Налаштовуйтесь старанно попрацювати. Це сприятливий час для того, щоб почати якийсь довготривалий проект. Зараз вам будуть потрiбнi вагомi аргументи, щоб схилити керівництво або партнерiв на свій бік. Безпосередньо приступати до нової справи краще з наступного тижня. А поки не втрачайте можливостi, якi дарує вам цей час, – вiдпочивайте i розважайтеся.

Сприятливi днi: 28; несприятливi: 29.

КОЗЕРIГ (22.12 – 20.01)

Якась важлива для вас тема йде до своєї кульмiнацiї. Найбiльш вiрогiднi змiни у сферi професiйнiй. Цей тиждень прояснить вашi можливостi та зобов’язання. Не дайте емоцiям узяти гору в середу, якщо вiдчуєте, що на вас активно тиснуть.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 2.

ВОДОЛIЙ (21.01 – 19.02)

Цей тиждень може стати випробуванням для ваших почуттiв. Можливо, якiсь стосунки не витримали перевiрку часом, i ви вирiшите вiд них вiдмовитися. Буде багато душевних розмов. Але якщо у вас з партнером є спiльнi справи або iнтереси, то стосункам може судитися саме зараз перейти на новий рiвень. У середу не пiддайтеся на провокацiї на роботi, а вдома будьте поблажливi до своїх близьких.

Сприятливi днi: 29; несприятливi: 31.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Якщо на порядку денному у вас є актуальнi питання або плануєте почати щось нове, то вам варто поквапитися. Важливi переговори теж не вiдкладайте на наступний тиждень. Зараз у вас хороший шанс сформувати групу пiдтримки й обговорити плани на найближчий час. Вашi позицiї змiцняться, якщо те, що вiдбувається, зможете оцiнити не з боку проблем, а як новi можливостi.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 2.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter