Авріл Лавін вдруге розлучається

Теми
Наталія Сіробаб21 вересня 2014 о 10:241480 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Авріл Лавін вдруге розлучається
Відома рок-співачка Авріл Лавін вирішила розлучитись зі своїм другим чоловіком – фронтменом групи Nickelback Чадом Крюгером.

Авріл Лавін вдруге розлучаєтьсяglamurchik.org

Як розповідають джерела, близькі до пари, обоє музикантів намагалися зробити все можливе, аби зберегти шлюб, пишуть на сайті glamurchik.org.

Нагадаємо, що пара познайомилася два роки тому під час запису спільного альбому. Саме тоді між ними зав’язалися стосунки. Вже через рік музиканти вирішили побратися. Весілля відбулося у червні минулого року. Але вже зараз, через різні проблеми пара перебуває на межі розриву. Авріл не носить каблучку, а Чад вже сказав своїм колегам з гурту, що він знову холостяк.

За словами джерела, основна причина розлучення – різне ставлення до життя. 29-річна співачка мріє про дітей, а 39-річний співак, за його словами, не готовий до цього. Окрім того, вони постійно ревнують одне одного, при цьому продовжуючи публічно фліртувати з іншими. Та і взагалі, у двох рок-музикантів, окрім спільного альбому, спільного виявилося не так і багато. Скоріше за все, ця криза у стосунках закінчиться розлученням.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter