Чим займатимуться члени гурту «Ляпіс Трубецкой»

Теми
Наталія Сіробаб1 вересня 2014 о 12:282355 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чим займатимуться члени гурту «Ляпіс Трубецкой»
Сергій Міхалок створив новий проект під назвою Brutto.

Чим займатимуться члени гурту «Ляпіс Трубецкой»hitroeradio.livejournal.com

Що це буде таке і хто ввійде до складу нового колективу – поки не афішують. Точно відомо, що в Brutto не буде вокаліста Павла Булатникова і гітариста Руслана Владико – оскільки вони оголосили про створення групи Trubetskoy і вже випустили перший сингл під назвою «Ластівка». Про це повідомляють на сайті socportal.info.

Ця пісня знайома фанам «Ляпісів», оскільки час від часу звучала на концертах групи, але при цьому, незважаючи на прохання шанувальників, так і не була записана в студії й не виходила в альбомах «ЛТ». Trubetskoy вирішив виправити цю несправедливість і зробити свою версію «Ластівки» для проекту «Lyapis Crew: ТРУбьют».

Відсьогодні пісню «Ластівка» можна послухати або скачати на всіх великих цифрових платформах: iTunes, Яндекс.Музика, Google Music, Spotify тощо. Також композиція вже звучить в ефірі інтернет-станції Радіо Lyapis Crew.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter