Депутат Держдуми стверджує, що пісні Віктору Цою писали на замовлення ЦРУ

Теми
Наталія Сіробаб19 квітня 2014 о 10:151440 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Депутат Держдуми стверджує, що пісні Віктору Цою писали на замовлення ЦРУ
На думку політика, над створенням пісень працював ряд експертів, які ретельно вивчали ситуацію в СРСР, щоб правильно підібрати слова і «зіграти» на настроях слухачів.

Депутат Держдуми стверджує, що пісні Віктору Цою писали на замовлення ЦРУblogs.privet.ru

Несподіване припущення зробив депутат від партії «Єдина Росія» Євген Федоров, йдеться на сайті vidomosti-ua.com. Розмірковуючи про події в Україні, політик згадав легендарного російського рокера Віктора Цоя та його творчість. Федоров із упевненістю заявив, що революційні пісні виконавцю писали в Голлівуді на замовлення ЦРУ.

«На певному етапі він став співати пісні, зовсім не такі, які співав до цього. Раніше він співав про алюмінієві огірки, а тут раптом про зміни. Це не його стиль. Ми провели дослідження і з’ясували, що всі останні пісні Віктору привозили з Америки. Спеціальні люди в Голлівуді писали ці композиції, він їх виконував. Це була частина плану», – запевнив Федоров.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter