Дізнаємося про новинки і модні тенденції інтер’єру-2014

Теми
Надія Труш28 серпня 2014 о 07:012440 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дізнаємося про новинки і модні тенденції інтер’єру-2014
Зробити свій куточок комфортним і затишним – обов’язок кожного з нас, а, якщо туди ще й додати дизайнерський декор, свою власну ідею екстравагантності і неповторності – це вже особливе оформлення інтер’єру.

Які новинки і ключові тренди по інтер’єру пропонує 2014 рік?

Дізнаємося про новинки і модні тенденції інтер’єру-2014Cтиль "Жовтий тюльпан". фото з сайту valova.te.ua

Наймоднішим кольором 2014 року дизайнери називають "гарячий жовтий". Ця лимонна свіжість триматиме в ритмі щоденного життя. Життєрадісний колір яскравих буднів також має акцент на патріотизм, що нині модний не лише в одязі, а й у інтер’єрах.

А кому ж не подобається відчувати себе в атмосфері простору і свіжого подиху? Саме мінімалізм займає активну позицію серед трендів 2014. Поменше меблів, побільше простору – такі поради дають дизайнери.

Дізнаємося про новинки і модні тенденції інтер’єру-2014Дім можна зробити затишним, мінімалізувавши кількість меблів

Блиск, глянець – не бійтеся експериментувати і спробуйте поліровану поверхню. Відчуття чистоти і голлівудського блиску на кожен день гарантоване.

Дізнаємося про новинки і модні тенденції інтер’єру-2014

Якщо ви прихильник екологічних продуктів та матеріалів, тоді екодизайн саме те, що потрібно. Цей вид дизайну щороку набирає оборотів і стає досить популярним. Природні матеріали, тканини, зелений куточок, невеличка грядочка у дворі, тільки придасть здоров’я і радості.

Дізнаємося про новинки і модні тенденції інтер’єру-2014

Безліч яскравих моментів є у нашому житті, попри ситуацію в країні. Адже дім – це маленька фортеця, місце затишку і спокою. Тож чом би не зробити щоденне життя в яскравих барвах!

За матеріалами valova.te.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter