Дмитро Кисельов приїхав до Криму

Теми
Наталія Сіробаб22 квітня 2014 о 13:271594 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дмитро Кисельов приїхав до Криму
До Криму прибув скандальний російський журналіст, телеведучий, генеральний директор міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня» Дмитро Кисельов.

Дмитро Кисельов приїхав до Криму, аби розвивати російські ЗМІmk.ru

Дмитро Кисельов має на меті розвиток на півострові російських ЗМІ і вже зустрівся з головою Державної Ради невизнаної Республіки Крим Володимиром Константиновим, пишуть на сайті telekritika.ua.

«Ключовою темою обговорення стали перспективи розвитку кримського медіапростору і можливості відкриття в республіці мультимедійного прес-центру, а також радіоканалу мережі ВГТРК», – йдеться в повідомленні кримського парламенту.

Дмитро Кисельов також говорив про проведення 12-го щорічного джазового фестивалю «Джаз-Коктебель» у Криму й організаційні питання, пов’язані з ним. Наприкінці березня у зв’язку з анексією Криму організатори фестивалю «Джаз Коктебель» заявили, що фестиваль переїжджає до Києва.

Нагадаємо, російський ведучий Дмитро Кисельов, який опинився в чорних списках США та Європейського Союзу після агресії Росії проти Криму, в інтерв’ю «Известиям» заявив, що розцінює санкції як «неприємний небезпечний прецедент» і вважає їх «зрадою європейських цінностей».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter