Доглядаємо за руками влітку правильно

Теми
Надія Труш20 серпня 2014 о 09:011528 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Доглядаємо за руками влітку правильно
У літній період часу ніжна шкіра наших рук витримує багато навантажень - це і постійні перепади температури, і вода, і ультрафіолетове випромінювання, і різні побутові хімічні речовини.

Доглядаємо за руками влітку правильнофото з сайту woplan.net

Все це, безумовно, призводить до сухості шкіри, вона покривається зморшками і грубіє. Саме в літні місяці наша шкіра рук старіє найбільше.

Догляд за руками влітку

Для миття рук використовуйте замість звичайного мила - рідке. Використовуючи рідке мило, шкіра рук не буде пересушувати. До того ж рідке мило в порівнянні із звичайним милом, яке буває розмокає в мильниці, ковзає в руках, намагаючись вистрибнути, куди зручніше у використанні, особливо на дачі або в поїздках.

Щоб зберегти шкіру рук ніжною і м'якою, потрібно мінімум раз на тиждень відлущувати ороговілі ділянки. Можна скористатися скрабом для тіла під час прийняття ванни, або після того, як зробили спеціальну ванночку для рук. А якщо ви регулярно проводите час на дачі, то робити це просто необхідно. Використовуйте крем для рук мінімум двічі на день, особливо в літній період. Але пам'ятайте, що крем в літній період обов'язково повинен містити УФ-фільтр. Адже наші руки теж страждають від сонця, як і вся шкіра.

Користуйтеся рукавичками кожного разу як тільки належить працювати з водою, землею або побутовою хімією. Якщо не звикли працювати в рукавичках, або їх немає, можна скористатися будь-яким жирним кремом (наприклад, традиційним силіконовим). Жирний крем на шкірі рук створює захисну плівку, тим самим, оберігаючи її від руйнівного впливу ззовні.

Догляд за руками в літній час повинен включати використання спеціальних масок. Мінімум раз на тиждень робіть їх, щоб забезпечувати шкіру рук найбільш інтенсивним живленням. Для цього можна взяти будь-який живильний крем для рук, або спеціальний крем для рук. Є кілька способів зробити маску для шкіри рук. Але найпростішим залишається нанесення крему товстим шаром на 10-15 хвилин, потім така маска змивається. Для збільшення ефекту можна надіти бавовняні рукавички, але тільки після того як нанесений крем трошки вбереться. До речі, з такою кремовою маскою можна робити справи по дому, але для цього на бавовняні рукавички слід надіти гумові. Але найкраще звичайно нанести кремову маску на ніч.

В даний час майже всі косметичні фірми випускають крем для рук. Тому вам вдасться знайти крем найбільш підходящий для шкіри ваших рук в будь-якому косметичному магазині. Правда, для цього, необхідно чітко вирішити, якого результату ви бажаєте досягти. Існують так звані легкі зволожуючі креми для рук, швидко всмоктуються і не залишають жирної плівки на поверхні шкіри. Такий крем ідеально підходить для щоденного догляду за руками влітку. До того ж такий крем можна використовувати в день по кілька разів, і при цьому не боятися, що будуть залишатися плями.

Для масок краще використовувати найбільш жирні креми, які ефективно живлять шкіру і відновлюють її еластичність. І наостанок, захисні креми можна використовувати замість рукавичок, адже вони майже не вбираються, створюючи тонку плівку. Таким кремом слід користуватися тільки в тому випадку, якщо вас чекає робота по дому.

Підготовлено за матеріалами сайту world-and-man.ru

Також читайте

Як доглядати за руками – топ-3 домашніх масок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter