Доньці Ольги Сумської заборонили зніматися в російському серіалі

Теми
Наталія Сіробаб22 вересня 2014 о 09:412445 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Доньці Ольги Сумської заборонили зніматися в російському серіалі
Антоніні Паперній, доньці відомої української актриси та телеведучої Ольги Сумської, заборонили зніматися в російському серіалі «Універ».

Доньці Ольги Сумської заборонили зніматися в російському серіаліvidomosti-ua.com

Тоня Паперна зараз навчається в Театральному інституті імені Бориса Щукіна в Москві. 24-річна актриса отримала пропозицію знятися з популярному ситкомі «Універ», але керівництво навчального закладу не дозволило цього робити. Про це повідомляють на сайті from-ua.com.

«Кожен студент повинен отримати дозвіл на зйомки під час навчання. Керівництво «щукінки» вважає художній зміст телесеріалу недостатнім, щоб у ньому знімалися молоді актори. До того ж, на їхню думку, там надлишок розважальної складової та багато невиправданої «брутальщини». Тоню покликали в «Універ» завдяки старанням її особистого агента. Ні, Ви розумієте? (Сміється). У мами немає агента досі, а у доньки вже є!», – поділилася з журналістами Ольга Сумська.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter