Джонні Депп увійшов до списку найменш впливових знаменитостей

Теми
Наталія Сіробаб28 листопада 2014 о 07:141797 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Джонні Депп увійшов до списку найменш впливових знаменитостей
Чоловічий журнал GQ вирішив перервати низку хвалебних рейтингів і скласти власний антирейтинг.

Джонні Депп увійшов до списку найменш впливових знаменитостейkinobaza.in.ua

Видання опублікувало список із 30 найменш впливових знаменитостей. Про це йдеться на сайті lenta-ua.net. Ці люди можуть зі шкіри геть лізти, щоб завоювати авторитет і любов публіки. Але, на жаль, у них нічого не виходить.

Першу сходинку найменш впливових селебритіс займає група U2 і її соліст Боно. Музиканти знайшли оригінальний спосіб розкрутити свій новий альбом Songs of Innocence. Вони уклали договір і Apple, і компанія додала нову платівку ірландських рокерів у iTunes всіх своїх клієнтів. Без згоди користувачів і без можливості видалити пісні. Звичайно, ця витівка мало кому припала до душі.

На другій сходинці розташувався Барак Обама. Схоже, політика чинного президента не до вподоби жителям США.

У числі найменш впливових знаменитостей виявилися також Зак Брафф (5 місце), Джонні Депп (16 місце), Шиа ЛаБаф (21 місце), Вуді Аллен (23 місце), Робін Тік (25 місце) та інші. Всі вони примудрилися за останній рік опинитися в центрі тих чи інших скандалів. Звинувачення в педофілії, грубе спілкування з журналістами і гучні зради не додають зіркам популярності серед громадськості.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter