Ельдар Рязанов перебуває в реанімації

Теми
Наталія Сіробаб25 листопада 2014 о 15:371284 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ельдар Рязанов перебуває в реанімації
Народного артиста СРСР госпіталізували напередодні ввечері.

Ельдар Рязанов перебуває в реанімаціїstihi.ru

Режисер Ельдар Рязанов перебуває у реанімації в Москві, повідомляють на сайті viknaodessa.od.ua. За деякими даними, у нього стався інсульт. У довідковій московського НДІ імені Бурденка, куди доставили режисера, журналістам підтвердили, що Ельдар Олександрович досі там у тяжкому стані.

Напередодні ввечері дружина режисера Емма Абайдуліна повідомила «Російській газеті», що Рязанов відчув легке нездужання, але ніхто не надав цьому значення – спробували обійтися домашніми засобами. Але пізніше довелося викликати лікаря, який порадив режисеру лягти на обстеження.

Дружина Ельдара Олександровича заперечила інформацію про його важкий стан і запевнила, що загрози життю немає. За її словами, ввечері Рязанов перебував у хорошому настрої. Заплановане обстеження, за її словами, мало тривати два-три дні.

У кіноклубі «Ельдар» вранці 25 листопада підтвердили слова дружини режисера. «З Ельдаром Олександровичем все добре. Не варто приймати близько до серця коментарі довідкової служби лікарні Бурденка. Ми навіть не знаємо, хто сказав про «тяжкий стан «Ельдара Олександровича», – сказав представник клубу. «Жодних підстав драматизувати ситуацію немає. Рязанов, збираючись у лікарню, навіть жартував», – резюмував представник прес-служби кіноклубу.

Нагадаємо, у березні 2014-го разом з іншими кінематографістами Ельдар Олександрович заявив, що засуджує російську військову інтервенцію в Україну.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter