Еністон шокувало весілля Джолі та Пітта

Теми
Наталія Сіробаб6 вересня 2014 о 08:407045 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Еністон шокувало весілля Джолі та Пітта
Зірка і чути не хоче про одруження свого екс-чоловіка.

Еністон шокувало весілля Джолі та Піттаtsn.ua

Колишня дружина Бреда Пітта, акторка Дженніфер Еністон, категорично заборонила журналістам питати її про весілля екс-коханого з Анджеліною Джолі, повідомляють на tsn.ua.

Зірка серіалу «Друзі» й досі не може пробачити Пітту, що він покинув її заради Джолі. Іноземні ЗМІ пишуть, що несподіване весілля Бреда та Енджі стало для Джен справжнім шоком. Днями Еністон стала гостею у програмі Карсона Дейлі. Її менеджер заздалегідь попередила ведучого, що не варто ставити питання, які стосуються весілля колишнього чоловіка її клієнтки. Дженніфер Еністон не бажає також, щоб її питали про її власне весілля чи можливу вагітність. Схоже, як би того не хотіла Еністон, їй доведеться зустрітися з Джолі та Піттом. Справа в тому, що Джен, Бреда та Енджі запрошено як почесних гостей на весілля Джорджа Клуні, який невдовзі одружиться з адвокатом Амаль Алламудін.

Нагадаємо, тим часом в Америці шлюб Джолі та Пітта вважається недійсним. За американськими законами, акторам потрібно заново зареєструвати стосунки в США. Через те що пара одружилася у Франції, шлюб не діє на території Америки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter