Ірина Білик уперше виступала на «Новій хвилі-2014»

Теми
Наталія Сіробаб1 серпня 2014 о 07:014996 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ірина Білик уперше виступала на «Новій хвилі-2014»
Поп-діва української естради Ірина Білик дебютувала на сцені відомого музичного фестивалю «Нова хвиля-2014».

Ірина Білик уперше виступала на «Новій хвилі-2014»viva.ua

"Я бувала на концертах в Юрмалі, але як глядач, – зізнається Ірина. – Цього року мені подзвонив Ігор Крутой і люб’язно запросив виступити на «Новій хвилі» в рамках дня прем’єр. А оскільки в світ виходить мій альбом, нового музичного матеріалу достатньо».

Відразу після приїзду Ірина прогулялася головною пішохідною вулицею Юрмали Йомас і купила на місцевому ринку фруктів і ягід. А ще сфотографувалася на тлі власної афіші – ними було обвішане все курортне містечко. Справа в тому, що 7 серпня на сцені залу «Дзінтарі» відбудеться сольний концерт Ірини Білик. Красуня з задоволенням роздавала автографи, фотографувалася з шанувальниками і запрошувала їх на свій сольник, пише viva.ua. «Я дуже хвилююся і серйозно готуюся до цього концерту, – каже Ірина. – Репетируємо з музикантами кожного дня. Хочемо порадувати розбещену видовищами юрмальську публіку, як улюбленими хітами, так і новими піснями».

На виступ у рамках фестивалю Ірина Білик з’явилася в чорному напівпрозорому платті з бахромою і черевиках на високих підборах. Виконала пісню «Світанок» Руслана Квінти на вірші Юрія Рогози. Поза сценою Білик красувалася в образі кежуал: рваних джинсах і яскраво жовтій футболці з червоними трояндами і написом англійською «Я не даю інтерв’ю». Незважаючи на загрозливий напис, Ірина мило спілкувалася з пресою і дала з десяток інтерв’ю. Розповіла про творчі плани після розставання з продюсером Юрієм Нікітіним і повідала про неадекватного фаната зі Львова, який влаштовує в Інтернеті провокації, прикриваючись її ім’ям.

«Незважаючи на те, що в Латвію я прилетіла лише на добу, встигла побачитися з багатьма моїми друзями», – зізнається зірка. Ірина пообідала в компанії з Миколою Басковим, а за вечерею мило спілкувалася з беззмінним директором Пугачової Оленою Чупраковою. Білик встигла обмінятися люб’язностями зі своєю хорошою подругою Лолітою, сфотографуватися на пам’ять з конкурсанткою від України Вікторією Петрик і з актором Гошею Куценком, який засипав Ірину компліментами. Друзям Білик презентувала свій новий альбом «Світанок», який вже можна купити в Інтернеті, а от на дисках він з’явиться у продажу вже зовсім скоро.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter