Коханий Яни Соломко влаштував їй церемонію-сюрприз в Домінікані

Теми
Юлія Обелець16 вересня 2014 о 18:174397 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Коханий Яни Соломко влаштував їй церемонію-сюрприз в Домінікані
Співачка, уродженка Полтавщини, й не здогадувалася, що їде на власне весілля.

Коханий Яни Соломко влаштував їй церемонію-сюрприз в ДомініканіКоханий Яни Соломко влаштував їй церемонію-сюрприз в Домінікані. Фото tsn.ua

Екс-учасниця гурту Real O Яна Соломко, яка у липні вийшла заміж, розповіла, як коханий влаштував їй церемонію-сюрприз. За словами артистки, вони з чоловіком двічі святкували весілля. Перша церемонія відбулася у Домінікані і як поділилася Яна, вона й не здогадувалася, що на неї чекає у теплому краї, пише ТСН.

– За традицією, Олег не сказав, куди ми летимо, вирішив зробити сюрприз, сказав, що у нього там якісь партнери по бізнесу, намічена важлива зустріч, і він би хотів, щоб я його супроводжувала. Я одяглася, ми сіли в машину і їхали приблизно годину, потім пересіли в гольф-машинку, яка повезла нас по розкішному газону. І тут я бачу: океан, пляж, вівтар, прикрашений моїми улюбленими орхідеями, оркестр ... Я дивлюся на Олега, у нього на очах сльози (він дуже нервував), я починаю плакати, розуміючи, що це і є найважливіший у житті момент! - поділилася Соломко.

Також вона привідкрила таємницю, де зустріла свого майбутнього чоловіка. Майбутнє подружжя познайомили спільні друзі:

– До речі, під час першої зустрічі (це був мій день народження) я навіть не могла подумати, що все може так статись, і ми будемо разом. Поспілкувалися, розійшлися, потім знову зустрілися ... Напевно, це була доля. Вона єднає людей, хоча вони живуть в різних містах, - наголосила артистка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter