Костюк придумав аналог «ВІА Гри» зі схожою назвою

Теми
Наталія Сіробаб21 жовтня 2014 о 07:141340 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Костюк придумав аналог «ВІА Гри» зі схожою назвою
Продюсер зайнявся новим дівочим проектом.

Костюк придумав аналог «ВІА Гри» зі схожою назвоюpeoples.ru

Колишній співпродюсер тріо «ВІА Гра» Дмитро Костюк, який програв Костянтину Меладзе суд у битві за бренд гурту, знайшов заміну колективу, йдеться на сайті tsn.ua. Тепер він розкручуватиме новий дівочий гурт. Ба більше, продюсер вигадав схожу з попереднім колективом назву для свого тріо. Воно називатиметься «ГРА Ція». Така інформація з’явилася на офіційному фан-сайті «ВІА Гри» Костюка.

«24 жовтня Дмитро Костюк дасть інтерв’ю і розкриє завісу таємниць, – інтригує учасниця фан-сайту Людмила Орлова. – Ми дізнаємося про долю «ВІА Гри», розпуск солісток та їхні сольні проекти. Обговоримо причетність Дмитра Костюка до співпродюсертсва групи «ГРА Ція», її склад».

Сам продюсер поки відхрещується від цих новин. Проте в фан-клубах уже активно обговорюють нових учасниць проекту. Подейкують, що до складу «ГРА Ції» увійдуть Діана Зільберман та Сніжана Черкасова. Третьою учасницею буде або «фабрикантка» Тетяна Воржева, або учасниця шоу Меладзе «Хочу в «ВІА Гру» Юлія Лаута. Нагадаємо, у березні екс-учасниця тріо Костюка прокоментувала вихід із гурту. Співачка Даша Медова звинувачує продюсера Костюка у бездіяльності.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter