Ксенія Собчак думає про еміграцію: "Ракова пухлина країни перейшла в останню стадію"

Теми
Наталія Сіробаб19 серпня 2014 о 18:0118783 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ксенія Собчак думає про еміграцію: "Ракова пухлина країни перейшла в останню стадію"
Ксенія Собчак написала в своєму блозі на порталі snob.ru про те, що вона категорично не задоволена тим, що Володимир Путін запровадив санкції на ввезення в країну іноземних товарів.

Ксенія Собчак вже думає про еміграціюdrug.org.ru

«Чому ми повинні жертвувати устрицями? Заради чого? Чому всіх

потенційних споживачів смачної, здорової і, головне, свіжої західної їжі позбавили їх невеликого буржуазного щастя?» – запитує Ксенія. Про це пишуть на сайті from-ua.com.

Російська журналістка зізналася, що для неї не є ганебно працювати заради отримання хороших грошей і витрачати ці кошти на дорогі речі та продукти.

«А вони кажуть: ні, соромно. Мріяти можна тільки про возз’єднання земель російських, про національну ідею, про щось таке дуже піднесене», – пише Собчак.

Крім того, ведуча відзначає, що першопричиною санкцій Заходу стосовно Росії стала анексія Криму.

«Хоч мені, російській людині, сама ідея Кримнаш гріє серце, але вже не настільки, щоб за це платити з власної кишені», – повідомила зірка.

У своєму блозі Собчак також натякнула шанувальникам, що вже зробила свій вибір і планує виїхати з країни, якщо Володимир Путін вирішить закрити кордони. Ксенія написала: «Я розумію, що ракова пухлина країни перейшла в останню стадію. Немає сенсу наколювати хворого ліками, які не діють, і боротися. Я смиренно чекаю фіналу всієї цієї захоплюючої, але сумної історії».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter