Литвинова знімає фільм для відомого бренду косметики

Теми
Наталія Сіробаб15 квітня 2014 о 10:201161 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Литвинова знімає фільм для відомого бренду косметики
2012 року російська актриса Рената Литвинова стала посланницею краси відомого косметичного бренду L’Orеal Paris.

Литвинова знімає фільм для відомого бренду косметикиprikolnye-smeshnye.ru

Однак цим їхня співпраця не обмежилася, і тепер французька марка має намір використовувати не тільки зовнішню красу Ренати, а й її артистичний талант, повідомляють на сайті minprom.ua. Днями Литвинова розпочала роботу над фільмом для цього косметичного бренду, де постане відразу в двох іпостасях – режисера й актриси.

«Прилетіла на зйомки – буду режисерувати і зніматися, далі буде)», – розповіла в Instagram Рената, опублікувавши свій знімок із валізою.

Пізніше Литвинова опублікувала ще кілька фотографій, зроблених на знімальному майданчику. Вона розмістила кадр із проб костюмів, а також поділилася робочою назвою фільму: «Одного разу вранці ...»

Варто відзначити, що шанувальники актриси з захопленням сприйняли цю новину і від душі підтримали Ренату, побажавши їй успіху і вдалих зйомок: «Карколомний поворот. Було б круто побачити вас у креативній рекламі, а- ля Моніка Беллуччі та DG. Щось атмосферне і стильне до нестями», «Ренато, дорога, вдалих зйомок! Виконання задуманого! Ви найкраща!».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter