На «Новому каналі» стартує шоу «Супермодель по-українськи»

Теми
Наталія Сіробаб18 серпня 2014 о 13:485791 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На «Новому каналі» стартує  шоу «Супермодель по-українськи»
29 серпня о 19.00 на «Новому каналі» відбудеться прем’єра реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» виробництва Творчого об’єднання №7 каналу СТБ.

uahd.com.ua

Учасницями проекту стануть 200 претенденток на звання супермоделі по-українськи, 15 з

яких продовжать боротьбу після конкурсного відбору, повідомляють на telekritika.ua.

У ролі суддів проекту виступлять модельний скаут Сергій Нікітюк, фен-фотограф Соня Плакидюк та режисер модних показів, автор проекту «Балет Pop-Gorn» Річард Горн.

Ведучою реаліті «Супермодель по-українськи» стане 27-річна супермодель Алла Костромічова, яка проведе на зйомках шоу чотири місяці. Кастинги проекту відбувалися в шести українських містах – Львові, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку та Києві.

Нагадаємо, в інтерв’ю «Телекритиці» керівник Творчого об'єднання №7 каналу СТБ Олексій Гладушевський повідомив, що реаліті «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol готується для показу в осінньому сезоні на «Новому каналі». Шоу є аналогом низки успішних іноземних проектів, учасниці яких долають труднощі на шляху до кар’єри відомої моделі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter