Ніколь Кідман зламала ребро заради тонкої талії

Теми
Наталія Сіробаб4 грудня 2014 о 08:452485 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ніколь Кідман зламала ребро заради тонкої талії
Кінозірка зізналася, що двічі зламала ребро за час зйомок музичної картини «Мулен Руж».

Ніколь Кідман зламала ребро заради тонкої таліїbeauty-guru.ru

Мюзикл «Мулен Руж» посідає одне з головних місць у фільмографії Ніколь Кідман. Актриса завжди з усмішкою говорить про проект. Приємні спогади не затьмарюють навіть неприємні події й травми.

В інтерв’ю Грему Норту кінозірка зізналася, що двічі зламала ребро за час зйомок музичної картини. Про це йдеться на сайті segodnya.ua. Уперше це сталося під час танцю на високих підборах: колезі Евану Мак-Грегору не вдалося вчасно зловити актрису, і Ніколь впала зі сходинок. «Він спробував, але не зміг», – захистила актора Ніколь. Повторно ребро зламалося під час примірювання сценічного костюма. Як пояснила актриса, вона мріяла про тонку талію 46 сантиметрів і попросила помічницю тугіше затягнути корсет. Варто було дівчині застосувати більше сили, як травмоване ребро не витримало і знову зламалося.

Це ще не всі травми, отримані Ніколь під час зйомок мюзиклу. Кінозірка постійно зазнавала стресу. До нервового зриву призвело зовсім не падіння на публіці, а виконання композицій. Кідман пояснила, що завжди дуже соромилася робити це на публіці, а під час зйомок «Мулен Руж» їй щодня доводилося боротися зі страхом.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter