Новий канал подав позов на «1+1» за «крадіжку»

Теми
Наталія Сіробаб4 жовтня 2014 о 11:292328 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий канал подав позов на «1+1» за «крадіжку»
«Новий канал» не пробачив своєму конкуренту «1+1» «викрадення» народного інспектора, який раніше іменувався ревізором.

Новий канал подав позов на «1+1» за «крадіжку»joinfo.ua

Про це повідомляють на сайті joinfo.ua. «Новий канал» останнім часом зазнав чималих втрат. Спочатку він втратив Машу Єфросиніну, яка вирішила відправитися у вільне плавання і народжувати дітей. Потім «улюблениця» рестораторів України Оля Фреймут перейшла на канал «1+1» з програмою «Інспектор Фреймут».

Чесно кажучи, і різниці не помітно між програмами. Ті самі перевірки закладів країни: санітарія, запахи в туалетах, морозиво, м’ясо, пил на стелях... Лише назва змінилася і вбрання в Ольги нове. Тому «Новий канал» і вирішив стягнути з конкурента 1,2 мільйона гривень.

Зараз «крадіжкою» займається Господарський суд Києва, який і вирішить, чи збідніє канал на чималу суму. Судове засідання можна назвати «битвою титанів», адже «Новий канал» входить до складу медіагрупи StarLightMedia Віктора Пінчука, а телеканал «1+1» – до складу групи «1+1 медіа» Коломойского.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter