Новий сезон серіалу «Свати» вийде, коли в країні настане мир

Теми
Наталія Сіробаб2 жовтня 2014 о 07:013235 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий сезон серіалу «Свати» вийде, коли в країні настане мир
Зйомки серіалу були призупинені з двох причин – через ситуацію в країні, а також через вагітність актриси Олесі Железняк.

Новий сезон серіалу «Свати» вийде, коли в країні настане мирinfoprostir.te.ua

Коли на екрани вийшов шостий сезон, а продюсери стрічки заявили, що на цьому історія «Сватів» закінчена, шанувальники серіалу підписали петицію з вимогою зняти продовження, йдеться на сайті lady.tsn.ua. Адже за час існування серіалу (більше п’яти років) його герої стали для глядачів не просто улюбленими персонажами, а рідними людьми. І прохання глядачів було почуте. Ще в жовтні минулого року стало відомо, що серіал зніматимуть, але як тільки вийде з декрету актриса Олеся Железняк. А зараз з’явилися чутки, що нібито актор Федір Добронравов більше не братиме участь у комедійному фільмі. У «Студії Квартал-95» спростували всі чутки і підтвердили, що в продовженні з’являться і Добронравов, і Железняк, але на екрани фільм вийде тільки тоді, коли в країні знову настане мирний час. Тож шанувальникам «Сватів» доведеться ще трохи почекати. Зйомки, які були відкладені на літо 2014-го, так і не відбулися зі зрозумілих причин, а коли розпочнуться, поки не повідомляють.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter