Обираємо перший посуд малюка: поради

Теми
31 жовтня 2014 о 08:151139 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обираємо перший посуд малюка: поради
Поради батькам, які обиратимуть перший посуд для свого малюка

Обираємо перший посуд малюка: поради

Дитина народжується зовсім маленька, безпомічна і нічого не вміє робити за винятком харчування грудним молоком. Однак з кожним днем вона росте, розвивається, дорослішає, набуває все нові навички та бажання. І одного разу ви розумієте, що вашій дитині вже недостатньо грудей і пляшечки з молоком - прийшла пора вчити його манерам харчування за допомогою хитромудрих пристосувань.

Як вибрати посуд?

Покупка першого посуду малюка – справа вкрай важлива і відповідальна, так як від неї багато в чому залежить те, наскільки швидко ви зможете навчити своє чадо їсти правильно і акуратно.

По-перше, вибирайте для дитини тільки яскравий посуд з цікавими малюнками, – рекомендують на poradumo.pp.ua. Барвисті і цікаві візерунки допоможуть зацікавити його тим, що знаходиться у них всередині.

По-друге, заздалегідь продумайте, посуд з якого матеріалу ви б хотіли придбати для дитини. В тому питанні існує три основні варіанти: пластик, кераміка й порцеляна. Пластик хороший тим, що він легкий, зручний і небиткий - тут ви можете бути впевненими, що дитина не зробить собі синець тарілкою і не розіб'є її. Однак термін служіння таких виробів становить не більше п'яти років, і їх не можна ставити в мікрохвильову піч.

Переваги кераміки і порцеляни полягають у тому, що вони краще утримують тепло - якщо ваша дитина їсть повільно, це особливо важливо. Крім того, через велику вагу такого посуду малюкові буде складніше підняти таку тарілку і куди-небудь її жбурнути.

По-третє, дитячі виделки обов'язково повинні мати закруглені кінці, а ложки - ковші з м'якого пластику. Ручки цих приладів обов'язково повинні мати покриття. Краї всіх предметів дитячого посуду повинні бути ідеально гладкими, без будь-яких задирок та виступаючих гострих частин.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter