Ольгу Фреймут та її знімальну групу взяли заручниками

Теми
Наталія Сіробаб30 червня 2014 о 14:4043702 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ольгу Фреймут та її знімальну групу взяли заручниками
Колектив замкнули у приміщенні й вимагали віддати відео.

Ведучу «1+1» Ольгу Фреймут та її знімальну групу взяли заручниками під час роботи над новим авторським проектом. Про це повідомляють на tsn.ua. Агресивні люди замкнули команду Фреймут у приміщенні й вимагали віддати їм відео, зняте за кілька годин до того. Інцидент стався у середу, 25 червня, у Дніпропетровську. Ольгу тримали заручницею кілька годин і звільнили тільки після втручання міліції. Нападники били камери, обшукували членів знімальної групи, забирали телефони, флешки та інші особисті речі.

Ольгу Фреймут та її знімальну групу взяли заручникамиФото прес-служби каналу "1+1"

У Дніпропетровську Ольга Фреймут знімала один з епізодів свого нового проекту, який скоро стартує на «1+1». Подробиці нападу і його справжні причини вона «до останньої краплі» покаже глядачам.

На щастя, показувати є що. Щоб урятувати картки пам’яті, які продюсер вчасно вийняла з відеокамер, самій Фреймут довелося ховати їх під одягом. «Першу половину зйомок все йшло гладко, спокійно. І коли ми вже закінчили роботу й зібралися йти, зрозуміли, що двері приміщення зачинені. На запитання «Чому?» нам сказали, що поки ми не віддамо відеоматеріалів, нас звідти не випустять. Ми викликали міліцію. Міліція їхала довго, хвилин 40. І поки вона прибула, охорона цього приміщення накинулася на камери й стала їх бити», – розповідає про подію Фреймут. Шеф-редактору групи насилу вдалося вмовити агресивно налаштованих людей випустити з приміщення хоча б жінок. Сама телезірка перебувала заручницею до останнього. Звільнили її лише тоді, коли міліція почала виламувати двері. Нагадаємо, нещодавно на знімальну групу Ольги Фреймут було здійснено напад під час зйомок в Одесі. Під час нападу було побито двох колег Ольги, одна з них – дівчина.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter