Орландо Блуму в «Піратах Карибського моря 5» знайшли заміну

Теми
Наталія Сіробаб25 листопада 2014 о 07:198240 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Орландо Блуму в «Піратах Карибського моря 5» знайшли заміну
Брентон Туейтес приєднався до акторського складу фільму «Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казки».

Орландо Блуму в «Піратах Карибського моря 5» знайшли замінуbaskino.com

Акторові дістанеться роль британського солдата і, фактично, його персонаж займе у франшизі місце Уїлла Тернера, якого раніше зіграв Орландо Блум, повідомляють на сайті kinoafisha.ua.

Нагадаємо, що раніше глядачі могли бачити Туейтса в таких фільмах як «Посвячений» і «Чаклунка». В останньому він зіграв принца Філліпа.

Постановниками «Піратів Карибського моря 5» стануть Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг, які раніше зняли картину «Кон-Тікі». Головну роль виконає Джоні Депп, а продюсером буде Джері Брукхаймер. Роль лиходія погодився зіграти іспанський актор Хав’єр Бардем.

Раніше повідомлялося, що зйомки п’ятої частини «Піратів» відбудуться на території австралійського штату Квінсленд, бо уряд країни надав творцям картини пільги на суму в 21 млн доларів. У свою чергу студія Walt Disney гарантувала інвестиції до 100 мільйонів доларів і створення тисяч робочих місць. Прем’єра запланована на 7 липня 2017 року.

Четверта частина фільму заробила в світовому прокаті більше одного мільярда доларів, незважаючи на те, що рейтинг її у критиків був дуже низьким.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter