Підбираємо постільну білизну

Теми
Надія Труш30 жовтня 2014 о 16:051587 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Підбираємо постільну білизну
Кожна жінка мріє про затишок домашнього вогнища.

Підбираємо постільну білизнуфото з сайту myelf.ru

І кожна розуміє, що одних лише меблів і предметів інтер’єру не достатньо, кожна деталь важлива.

Велику роль відіграє постіль, в якій ви спите.

Якісна постільна білизна сприяє гарному відпочинку, приємним снам, є запорукою гарного настрою. У сучасному світі настільки розвинена текстильна промисловість, що не важко вибрати якісну постільну білизну.

Краще все ж купувати ту білизну, котра була виготовлена з природної сировини. Шовк та льон вважаються елітними тканинами, така білизна вартує не дешево. А от матеріали. основані на бавовні, наприклад сатин, є цілком доступними за ціною.

Роблячи вибір, потрібно враховувати структуру тканини і її зовнішній вигляд. Постільна білизна має забезпечувати максимальний комфорт: бути досить м'яким, приємним на дотик, не збиватися при найменшому повороті, що не шелестіти, і звичайно, не доставляти клопоту по догляду. Радимо звернути увагу на інформацію на упаковці, де вказують найменування продукції, склад тканини, розміри, дані про сертифікацію, нагороди. Постільна білизна обов'язково має мати красиву і "фірмову" упаковку, часом упаковка, виконана у вигляді валізки, виглядає привабливіше, ніж сам комплект. Обов'язково повинен бути присутнім сертифікаційний знак, це означає що товар сертифікований, і відповідає санітарним і гігієнічним нормам та іншим параметрам, що відносяться до постільної білизни.

Напис "100% бавовна" означає, що це натуральне бавовняне білизна. Зверніть увагу на щільність тканини. Хороший якісний ситець має щільність не менше 85 г / кв. м., А бязь - не менше 140 г / кв. м.

При виборі колірної гами постільної білизни, виділіть декілька основних кольорів домінуючих у спальні - шпалери, штори, меблі, підлогове покриття і т. д. Ідеально, коли всі вони гармонують один з одним, створюючи затишок і спокій у кімнаті для відпочинку і сну. Світлі кольори краще підходять для невеликого простору, так як вони роблять приміщення візуально більше.Реакція людини на певний колір визначається її національним походженням, культурними традиціями, віком. Підлогою. Наприклад, "теплими" квітами вважаються червоний, жовтий і помаранчевий, вони стимулюють, збуджують і викликають активну реакцію.

Купуючи або замовляючи на пошиття комплект постільної білизни, дуже важливо знати розміри спального місця. Ліжко, диван в наш час давно вже нестандартні, розраховані на розмір двоспального, полуторного і дитячої білизни. Сучасне постільна білизна має різноманітні розміри, в тому числі і розміри євростандарту: сімейне, євро, євро максі та інші.

За матеріалами www.myelf.ru

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter