Пінк більше не буде виступати сольно

Теми
Наталія Сіробаб22 жовтня 2014 о 07:331160 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пінк більше не буде виступати сольно
Артистка вирішила повернути справжнє ім’я і виступати в складі нового дуету.

Пінк більше не буде виступати сольноitop.fm

На популярному в Штатах нічному шоу Джиммі Кіммела Пінк з’явилася в абсолютно новому образі та з сенсаційними новинами. Американська співачка розповіла про те, що більше не буде виступати сольно, йдеться на сайті vidomosti-ua.com.

Пінк вирішила об’єднати зусилля з вокалістом групи City and Colour канадським співаком і музикантом Далласом Гріном. Тепер вони виступатимуть разом у складі нової групи You+Me. 14 жовтня коллеги-музиканти випустили дебютний альбом. Також співачка більше не хоче працювати під псевдонімом Пінк і просить називати її справжнім ім’ям Аліша Мур.

«Я постійно досліджую саму себе, – пояснила зірка в інтерв’ю Кіммелу. – Шанувальники тепер довго не побачать на сцені Пінк. Я працювала 16 років для того, щоб стати відомою під цим іменем. Це мій псевдонім і те, чим я була, але це не моє альтер ео, це лише те, що їздить на гастролі, співає, кричить і плаче. Це тільки спів», – розповіла співачка.

Пінк і Даллас уже давно тісно спілкуються. Вони познайомилися через спільних друзів кілька років тому, коли чоловік Пінк Кері Харт виступав на щорічних гастролях Vans Warped – фестивалі музики і екстремального спорту. У них також брав участь і Даллас Грін.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter