Подаруйте коханій людині насолоду еротичного масажу

Теми
Надія Труш23 жовтня 2014 о 16:013851 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Подаруйте коханій людині насолоду еротичного масажу
Еротичний масаж є особливим видом масажу, котрий допомагає проявити чуттєвість, розслабити.

Подаруйте коханому насолоду еротичного масажуфото з сайту znay.info

А ще отримати абсолютно незабутні відчуття. Жодних чітких правил та умов даного масажу не існує. Якщо дійсно кохаєте другу половинку, то з допомогою власної інтуїції досить швидко навчитеся техніці еротичного масажу.

Техніка виконання еротичного масажу

Збудження – мета еротичного масажу. Але попередньо необхідно розслабити партнера та відволікти кохану людину від якихось дрібних негараздів. Перед початком сеансу масажу варто прийняти ванну. Гарним варіантом релаксу перед масажем буде спільне прийняття ванни. Після прийому ванни, можна приступати до масажу. Не забудьте, що потрібно створити інтимну атмосферу, використайте ароматичні свічки замість освітлення.

Розпочинайте еротичний масаж з повільного масування ступнів або долонь. Кожен пальчик ніжно розімніть. Тоді масажуйте стегна, сідниці та ікри. Масажувати тут можна ретельніше аніж пальчики. Далі масажуйте спину. Якщо збираєтеся масажувати спину чоловіка – можна сісти на нього зверху. Якщо ж робите масаж жінці – то сядьте поруч. Далі варто розімнути шию та плечі. Тоді чергуванням легких дотиків з придушенням та пощипуванням, масажуйте тіло вздовж спини та боків. Після цього переходьте до масажу живота.

Поки що старайтесь уникати дотиків статевих органів. Бо масаж цієї зони ще попереду. У чоловіків, як і у жінок ерогенна зона ледь нижче пупка. Тому не потрібно концентруватися на погладжуванні цього місця.

Стежте за силою дотиків. В той же час, коли партнер полюбляє слабкі покусування або дотики нігтями, можете сміливо користувати такі прийоми.

А тепер повертайтеся до інтимних частин тіла партнера. Вони дуже чутливі до дотиків, відповідно масажуйте їх делікатно, щоб не завдати болю. Ви чудово знаєте вподобання свєї другої половинки, таким чином заключний етап масажу проводьте на власний розсуд. Не бійтеся експериментів і виходьте поза рамки звичного!

За матеріалами superova.com

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter