Показали візит "Інспектора Фреймут" у Полтаву (відео)

Теми
13 листопада 2014 о 08:0777231 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Показали візит "Інспектора Фреймут" у Полтаву (відео)
Ольга Фреймут проінспектувала легендарне придорожнє кафе "У Сестер", ультрамодний ресторан "Fish&Fusion", сімейну кондитерську "Білий кролик" та демократичну піцерію "Віва Піцца".

Показали візит

Програму про відвідини полтавських закладів відпочинку інспектором показали 12 листопада на телеканалі "1+1". Знімали все у 3 декаді вересня.

З усіх відвіданих восени закладів Фреймут рекомендувала лише один "Fish&Fusion". Уподобала інспектор і нову сімейну кондитерську "Білий кролик", проте не змогла рекомендувати, так як заклад «отримав мінуси» за їжу (подачу) та чистоту. Ольга Фреймут сказала, що стежитиме за змінами у "Білому кролику" і обов’язково навідається ще.

У "Віва Піцца" інспектору були дуже нераді, навіть викликали чоловіків у формі. Ведуча, роблячи висновки про піцерію, зауважила, що їй не дали провести повноцінну інспекцію. Ціни у закладі вона назвала демократичними, проте їжу, обслуговування та чистоту у "Віва Піцца" Фреймут не вподобала.

Персоналу кафе "У Сестер", що на трасі Київ-Харків, Ольга рекомендувала навчитись зберігати м'ясо і навести чистоту. За їжу, атмосферу і ціни «поставила плюси».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter