Потап зняв перед росіянами штани і подякував їм

Теми
Наталія Сіробаб10 червня 2014 о 11:453933 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Потап зняв перед росіянами штани і подякував їм
Стриптиз співака і його «Росія, спасибі» закінчилися закликом українців до бойкоту артиста.

Потап зняв перед росіянами штани і подякував їмvesti.ua

Потап вирішив поепатувати публіку на музичній премії в Москві, йдеться на сайті vesti.ua. Заспівавши пісню «Все пучком», він підморгнув напарниці Насті, мовляв, давай. Вона розстебнула співаку ширінку, і той хвацько спустив штани нижче колін. Потап без штанів узяв слово: «Я тут король стриптизу, а не ти, Стас Костюшкін». Настя підтримала партнера: «Поаплодуйте Потапу». Але із залу пролунало: «Було б чого!». Настя не здавалася: «Ти мій герой».

А Потап штовхнув промову, за яку його вже освистали на форумах: «Хлопці, офіційно заявляю від усіх українських артистів: Росія, спасибі за те, що ви нас приймаєте!». На що почув: «Та ладно! Вдягайтеся». Але артист не здавався: «Нехай у вас завжди буде пучок грошей, пучок здоров’я, пучок хороших стосунків і, взагалі, пучок радості та щастя!».

А вже виходячи, додав: «Друзі, ми відразу просимо вибачення за цю витівку. Але хотілося дати трошки світлого, доброго, хорошого, великого, дати сонечка. Поаплодуйте собі, хлопці, це шоу-бізнес, вчіться веселити себе самі!».

Може, росіян Потап і повеселив, але не українців, які, почавши з «продажної» Ані Лорак, взялися за нього: «Фу-у-у як низько! Російські вбивають наших солдатів, а цей... говорить «спасибі»! Взагалі дивуюся, хто їхні тупі пісні слухає?!», «Дуже кепський учинок. Ось так, армія продажного шоу-бізнесу лягає під Росію», «Неприємний осад. Потап і Настя, залишайтеся в Росії. Думаю, ви там будете затребувані», «Лорак, Потап, Грановська, Йолка, Полякова, Потап, Брежнєва – бойкот!». Тих, хто став на захист Потапа в мережі, зовсім небагато: «Ну, подурів хлопець, чого ви так. Або: у вас із почуттям гумору не все гаразд, на відміну від Потапа?»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter