Неочікувано. Путін розкритикував російські серіали про ментів

Теми
Наталія Сіробаб21 листопада 2014 о 16:021758 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Неочікувано. Путін розкритикував російські серіали про ментів
Володимир Путін оцінив якість телепроектів, назвавши їх «не дуже хорошими».

Путін розкритикував російські серіали про ментівelise.com.ua

"Зараз серіали – є щось краще, щось гірше, але в цілому поки рівень, на мій погляд, не дуже хороший», – заявив він, відповідаючи на запитання учасників форуму Загальноросійського народного фронту.

На думку президента Росії, вітчизняні серіали не набагато кращі за латиноамериканські, йдеться на сайті mediananny.com. «Хоча там у них завжди якась страшна, божевільна любов, а у нас самі детективи. Був ось детектив, який колись Станіслав Сергійович (Говорухін) нам усім подарував, – «Місце зустрічі змінити не можна». Це, знаєте, дійсно, незважаючи на те, що жанр простий, зроблено майстерно. Золотий фонд нашої кінематографії», – додав президент.

При цьому глава Росії визнав, що з’являється «багато вагомих, цікавих речей, і не тільки детективи нещасні – про історію, культуру. Але замало поки. Сподіваюся, буде розширюватися цей набір, який колеги будуть пропонувати нашим громадянам».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter