П’ята частина «Піратів Карибського моря» вийде 2017 року

Теми
Наталія Сіробаб25 липня 2014 о 07:411879 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 П’ята частина «Піратів Карибського моря» вийде 2017 року
Як відомо, раніше вихід у світ довгоочікуваної п’ятої частини франшизи планувався на літо 2015 року.

П’ята частина «Піратів Карибського моря» вийде 2017 рокуplitkar.com.ua

Потім творці картини, студія Disney, відклали його на 2016 рік. І ось тепер відома остаточна дата прем’єри – 7 липня 2017 року, йдеться на сайті plitkar.com.ua.

Фільм називатиметься «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки». Четверта частина блокбастера «Пірати Карибського моря: На дивних берегах» вийшла у світ ще 2011 року і зібрала в прокаті більше $ 1 млрд. Здавалося б, на піку популярності власники франшизи не повинні зволікати з випуском чергової частини, але причиною називають необхідність доопрацювання сценарію.

Але можна не сумніватися, що справжні шанувальники «Піратів», і Джонні Деппа зокрема, дочекаються улюбленого фільму. Тим більше, що крім Деппа, вже точно відомо, що героїв капітана Барбоссу і капітана Тига зіграють ті самі Джеффрі Раш і Кіт Річардс. Невеликим розчаруванням буде відсутність Пенелопи Крус серед головних персонажів, але за деякою інформацією, вона таки з’явиться у фільмі в невеликій епізодичній ролі. Крім того, роль одного з героїв може дістатися Крістофу Вальцу.

Основні сцени зніматимуться в Пуерто-Рико і Новому Орлеані. За сюжетом майбутнього хіта, Джек-Горобець закохається в дочку капітана Барбосси. Також поповниться і число ворогів Горобця – до Барбосси приєднається привид британського солдата. Чим же все закінчиться – дізнаємося через три роки, влітку 2017-го.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter