Росіяни обіцяють бойкотувати концерт Кіркорова

Теми
Наталія Сіробаб28 серпня 2014 о 14:273798 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Росіяни обіцяють бойкотувати концерт Кіркорова
Із такою заявою виступив координатор томської профспілки, росіянин Олексій Шпомер.

Росіяни обіцяють бойкотувати концерт Кіркорова

Співаку Філіпу Кіркорову погрожують зривом концерту в російському місті Томськ, якщо він не визнає півострів частиною Росії. Із такою заявою виступив координатор томської профспілки, росіянин Олексій Шпомер.

Він зауважив, що його організація добиватиметься скасування концерту Кіркорова в Томську, призначеного на 24 жовтня, пишуть vidomosti-ua.com з посиланням на Super.

«Повернення Криму в лоно російської цивілізації стало для мене, моїх соратників і більшості жителів Росії світлим святом. Тому заява про те, що він не даватиме концертів у Криму, стала для нас справжнім шоком і образила наші патріотичні почуття. Якщо Філіп Бедросович Кіркоров зробить заяву, в якій скаже, що він вважає Крим частиною Росії, я буду готовий особисто прийти на концерт, попросити у нього вибачення і потиснути руку», – звернувся Шпомер до Кіркорова.

Він пообіцяв, що в іншому разі влаштує «Філіпу «теплий» прийом».

Шпомер та інші члени організації вже почали поширювати в соціальних мережах заяву, де звертаються до самого Кіркорова з вимогою оголосити свою громадянську позицію і виступити зі зверненням на підтримку Криму.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter