Сергій Притула йде з пост-шоу «Страсті за Ревізором»

Теми
Наталія Сіробаб27 вересня 2014 о 07:013929 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сергій Притула йде з пост-шоу «Страсті за Ревізором»
Телеведучий написав прощальне послання.

Сергій Притула йде з пост-шоу «Страсті за Ревізором»dusia.telekritika.ua

На сайті «Нового каналу» з’явилася офіційна інформація про те, що Сергій Притула залишає пост-шоу проекту "Ревізор", пишуть на hochu.ua. Втім, мабуть, вихід самого проекту наразі під знаком питання. Адже його ведуча Ольга Фреймут пішла працювати на «1+1». А нову ведучу для шоу «Ревізор» поки не знайшли.

«Страсті-мордасті! Хочу подякувати всій команді, яка робила проект «Страсті за Ревізором». Я довго вагався, чи долучатись до цього проекту, проте після «пілоту» подібне питання вже не стояло. Я був щасливий працювати зі всіма, хто був долучений, починаючи від адміністративно-продюсерського складу й експертів, закінчуючи невидимими в кадрі професіоналами технічної підтримки, водіями, працівниками ПТС, ну і, звісно ж, гостями! Окреме «дякую» моїй колезі Ользі Фреймут. Попри те, що Ольга говорить «не ходіть по інших каналах», перейшовши на інший канал, «Страсті за Ревізором» були б неможливі без «Ревізора». Навіть, коли Ревізор став Інспектором. Все одно, коли Ольга заходить у ресторани по всій Україні, ніхто не каже: «О, інспектор Фреймут». Усі кажуть: «О, Ревізор!». Але це вже «гемор» «плюсів», а не команди, яка зробила «плюсам» проект на блюдечку. Дякую Ользі. Наша «хімія» робила свою справу, і я буду за цим сумувати. Вернись! І я все прощу! ... Усім добра і хороших рейтингів!»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter