«Сибірське здоров’я» при лікуванні та профілактиці цукрового діабету

Теми
Ольга Правденко31 жовтня 2014 о 09:554057 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Сибірське здоров’я» при лікуванні та профілактиці цукрового діабету
Цукровий діабет – хвороба, яка щодня вражає все більше людей на Землі.

«Сибірське здоров’я» при лікуванні та профілактиці цукрового діабетуФото з сайту my mail.ru

Виділяють два типи цукрового діабету: 1-й тип – інсулінозалежний, яким хворіють переважно діти та молоді люди. На цукровий діабет 2-го типу, інсулінонезалежний, хворіють переважно люди середнього та похилого віку. Якщо не контролювати хворобу, вона спричиняє ускладнення. Поліпшити самопочуття та позбутися порушення обміну вуглеводів, можна з допомогою натуральних біологічно активних речовин. Низку продуктів, необхідних для профілактики діабету, пропонує корпорація «Сибірське здоров’я». Унікальні природні комплекси, які виготовляють у лабораторіях компанії, знижують ризик ускладнень у тих, хто вже зіткнувся з цим захворюванням.

Допомога при цукровому діабеті й остеопорозі

«Природний інуліновий концентрат» (ПІК) – це комплекс біологічно активних речовин дивної рослини – топінамбура. Одним з найважливіших таких компонентів, який складає 20% бульб рослин, є інулін. Інулін, потрапляючи в шлунково-кишковий тракт, перетворюється на фруктозу, яка бере участь в тих самих обмінних процесах, що і глюкоза, повноцінно замінюючи її в ситуаціях, коли глюкоза клітинами не засвоюється, наприклад, при цукровому діабеті. Розщеплення фруктози не вимагає присутності інсуліну, що дозволяє уникнути «енергетичного голоду» клітин і нормалізувати обмін речовин. Ще одна перевага ПІКу полягає в тому, що частина його не всмоктується в кишечнику і діє як харчові волокна. При цьому цей препарат, по-перше, уповільнює засвоєння легкодоступних вуглеводів і жирів, що також дуже важливо для хворих на цукровий діабет. Якщо регулярно приймати ПІК, відбувається зниження рівня цукру в крові та підвищується фізіологічна ефективність інсуліну. А це сприяє профілактиці цукрового діабету I і II типу і призводить до істотного поліпшення стану хворих.

Фіточай «Хубад Сай». До складу чаю входять лікарські рослини Прибайкалля і острова Ольхон. Квасоля, листя шавлії та чага, які входять до складу фіточаю, сприяють зниженню рівня цукру в крові. Коріння елеутерокока і трава люцерни активізують вуглеводний обмін. Листя чорниці сприяє відновленню активності інсуліну, а коріння лопуха забезпечує очищення організму від шкідливих продуктів вуглеводного обміну. Детальніше про цей та інший природний препарат, який застосовують при цукровому діабеті читайте в наступному номері.

«ХромЛіпаза» – унікальний природний комплекс, який стимулює утилізацію вуглеводів і виробляє корисну енергію для фізичних навантажень. До складу препарату входить цінний компонент при цьому захворюванні – екстракт момордіки, а також хромовмісна спіруліна. Знижує рівень цукру, холестерину і триглециридів у крові, покращує роботу шлунково-кишкового тракту і виводить токсини з організму за рахунок природної клітковини, яка є в складі препарату.

Що кажуть люди, які вживали продукти «Сибірського здоров’я»

Дуже вдячна корпорації «Сибірське здоров’я» за її продукцію. До прийому продукції у мене була серйозна проблема – це запори; алергія, від якої я мучилася роками і цукровий діабет 2-го типу, який в мене виявили нещодавно. Почала приймати «Лімфосан печінковий», фіточай «Хубад Сай», очисний чай, через тиждень підключила бальзам Агатова, ПІК. Трохи більше ніж через тиждень після прийому цих продуктів мені стало значно краще. Продукцію приймаю всього 3 місяці, але результати вражають. Дякую.

Вікторія Іванівна.

Я користуюся продукцією компанії «Сибірське здоров’я» вже майже 2 роки. Раніше дуже боліли суглоби, «ломило» в негоду, уночі спати не могла. Брала у 1-й місяць «Истоки чистоты», 2-й місяць – «Епам 31», наносила бальзам «Корень». Гострі болі минули, зараз я «відчуваю» суглоби.

Наталія, м. Полтава.

Я хворію на цукровий діабет 2-го типу вже не перший рік. Лікар сказав мені, що для кращого самопочуття необхідно скинути вагу. Я почала приймати «ХромЛіпазу». Вже через 2 тижні моя вага зменшилася на 5 кілограмів, рівень цукру в крові значно знизився. Дякую «Сибірському здоров’ю».

Лариса Матвієва, Полтавська область.

Філіал компанії «Сибірське здоров’я» функціонує постійно у Полтаві і знаходиться за адресою: вул. Шведська 2, оф. 102.Тел:(050)98-31-946; (097)33-11-843 (Зупинка «5-а школа»).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®